Mit adjak nekik? Már vannak amugy ötleteim, de ti mit gondoltok róluk?
Anyunak és apunak ugy gondoltam hogy egybe adom az ájándékot:arra gondoltam hogy keresnék egy képet kiváfnám kör alakura és egy régi órába beraknám hátlapnak és akkor lenne egy egyedi óra :)+ egy hőmérőt mert a régi eltört :D
Tesómnak:még nemtudom.18F hát igazából fogalmam nincs mit adjak neki szeret szerelni eletkroteknikusi szakon van szaksuliba,szret gyurni is..de semmi ötletem.
Egyik mama:drótfára gondoltam,ilyenre : [link]
A másik mama: virágcserepet gondoltam dekupázzolással meg esetleg virág belé..vagy pedig neki is drótfa
Nagyapa:??? szereti az édességet..többet nemnagyon tudok mondani.
Uncsitesóm:neki egy társast gondoltam(karácsonyi) amit én készitettem és már megvan de aztán átgondoltam,és inkább mese cd-t irok azokkal a mesékkel amit szeretne.
Legjobb barátnőm:nincs ötletem :( 13L és ilyen csajos csaj és ő nem hiszem h szeretné a kézzel készitett ajándékot meg neki am is venni szeretnék valamit
Barátnőim:van több barátnőm akikkel nagyon nagyon jóba vagyok és nemtudom hogy mit adjak nekik ötletem sincs.
Szerintetek mit adjak Lb-mnek,barátnőimnek,tesómank,nagyapának?és mit gondoltok azokról amiket kitaláltam?
U.i:bocsi a hiábákért :)
Amit elsőnek mutattál kép második, az nem gyöngyszövés hanem csomózás. Amit másodjára linkelté, az már szövés. Egyébként a gyöngyszövés nem nagy dolog, kell hozzá karton, cérna, nagyon vékony damil és vékony tű. Meg gyöngy :D
Én unokatesódnak a társast adnám.
Nagypapának vagy csinálnék karácsonyi csokit.lehet venni kifejezetten karácsonyi szilikon formát, felolvasztod a normális táblás csokit és beleöntöd ebbe a formába. Aztán ha megdermedt kivezsed belőle. Bele egy celofánba és kész is. Vagy mézeskalács, de abból mindenkinek süthetsz. Vagy az IKEA-ban van ilyen csináld magad mézeskalács ház, összeragaszgatod, neked csak dekorálni kell.
Tesó: valami autó modell amit össze tud szerelni (bár ezek elég húzos áron vannak).
LB: finom parfüm vagy valami bohókás plüss. Esetleg meleg zokni és egy finom csoki.
Hát a tesómnak nem vagyok biztos benne hogy tetszene az ilyesmi..na de még meglátjuk.
Akkor uncsitesómnak marad a társas és mese cd-t kap szülinpajára mivel az meg dec. 18.án lesz :)
A karkötő nem rossz ötlet csak lehet nem lessz annyi türelmem megcsinálni 7-et :D esetleg valami más?
Lb:Parfümje van sajnos vagy 3 ugyhogy azt nem vennék.
Nagyapa:először ugy gondoltam hogy az ajéndék mellé mindenkinek csinálnék bonbont de akkkor maradok annál hogy csak nagyapának csinálok :) meg esetleg még nagynéméknek ,keresztanyuéknak,de ezt még nemtudom.Zoknit nem hiszem hogy vezsek :D Mindenesetre köszönöm a válaszokat,ötletesek :)De azér irhattok még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!