Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vehetnék egy nagyon jó...

Mit vehetnék egy nagyon jó barátnőmnek a 14. születésnaljára?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy furán hangzik de semmi ötletem sincs,hiába hogy nagyon jó barátnőm,nem vágyik semmi olyanra,amit én megvalósíthatnék neki. Nem szereti az ilyen személyes dolgokat(pl.: 1 közös kép kinyomtattatása és bekereteztetése) tehát valami olyan kell,amit használni tud.

2015. júl. 4. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Vibrátort, örülni fog neki ugyanis már szüksége lehet rá 14 évesen.
2015. júl. 4. 09:14
 2/8 hóbemberrépaorral válasza:
100%
Hát valami ékszer(karkötő,gyűrű),vagy ilyen best friendes dolog(pl.:ékszer), vagy süss neki tortát, vagy vegyél neki parfümöt vagy körömlakkot, vagy ilyen praktikus dolgot hogy összecsukható fésű stb..:) Nálam ezek beváltak:)
2015. júl. 4. 09:18
 3/8 A kérdező kommentje:
A második válaszra én is gondoltam,de tudom hogy mindenkitől ilyen dolgokat fog kapni.
2015. júl. 4. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Vibri,gésa golyó.
2015. júl. 4. 09:41
 5/8 anonim válasza:
Valamilyen könyvet, ha esetleg szeret olvasni.
2015. júl. 4. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeret olvasni.
2015. júl. 5. 07:44
 7/8 hóbemberrépaorral válasza:
Akkor ez már csak a kreativitásodon múlik:)
2015. júl. 5. 13:52
 8/8 anonim válasza:
Ha szereti az állatokat akkor kutyát (mondjuk ez elég rossz ötlet de csak ez jutott eszembe)
2015. júl. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!