Mit vehetnék egy nagyon jó barátnőmnek a 14. születésnaljára?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy furán hangzik de semmi ötletem sincs,hiába hogy nagyon jó barátnőm,nem vágyik semmi olyanra,amit én megvalósíthatnék neki. Nem szereti az ilyen személyes dolgokat(pl.: 1 közös kép kinyomtattatása és bekereteztetése) tehát valami olyan kell,amit használni tud.2015. júl. 4. 09:10
1/8 anonim válasza:
Vibrátort, örülni fog neki ugyanis már szüksége lehet rá 14 évesen.
2/8 hóbemberrépaorral válasza:
Hát valami ékszer(karkötő,gyűrű),vagy ilyen best friendes dolog(pl.:ékszer), vagy süss neki tortát, vagy vegyél neki parfümöt vagy körömlakkot, vagy ilyen praktikus dolgot hogy összecsukható fésű stb..:) Nálam ezek beváltak:)
3/8 A kérdező kommentje:
A második válaszra én is gondoltam,de tudom hogy mindenkitől ilyen dolgokat fog kapni.
2015. júl. 4. 09:24
5/8 anonim válasza:
Valamilyen könyvet, ha esetleg szeret olvasni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeret olvasni.
2015. júl. 5. 07:44
7/8 hóbemberrépaorral válasza:
Akkor ez már csak a kreativitásodon múlik:)
8/8 anonim válasza:
Ha szereti az állatokat akkor kutyát (mondjuk ez elég rossz ötlet de csak ez jutott eszembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!