Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ajándék a barátnőmnek?

Ajándék a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan egy hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és már kaptam tőle ajándékot. Én is meg szeretném ajándékozni, csak nem tudom, hogy mivel. Valami kisebbre gondoltam, de a csokit nem szereti. Kaphatnék ötleteket?

16 évesek vagyunk

2015. júl. 2. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:

szívecskés nyaklánc/karkötő

kis plüssállatka, ami egy szívet tart: I love you

bögre

kulcstartó

közös kép bekeretezve

könyv (ha szeret olvasni)

valami hobbihoz illőt

2015. júl. 2. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen valami kis ékszer, vagy pipere, pl egy szép körömlakk...
2015. júl. 2. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem max egy szál virágot vegyél neki. Hónapfordulókat nem is érdemes ünnepelni, mert nagyon sok van belőlük :D
2015. júl. 3. 14:53
 4/5 hóbemberrépaorral válasza:
Szerintem csinálj/vegyél ilyen közös dolgot pl.:karkötő,vagy valami ilyesmi. De ha te csinálod akkor garantáltan el fog olvadni.:D Viszont ha pocsék a kézügyességed ez a verzió nem ajánlott:D Szóval egy kisebb ajándék+ egy szál virág és ami a legfontosabb mondj neki pár mondatot hogy mennyire szereted stb... Hogyha nagyon pro vagy és tudsz verset irni akkor írj neki és adj hozzá egy virágot ez is bőven elég:)Az a lényeg hogy szívből jöjjön:)
2015. júl. 3. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, az összes válasz nagyon segített! :)
2015. júl. 4. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!