Mit vennétek egy jogásznak diplomaosztóra?
Figyelt kérdés
Páromat szeretném meglepni valami komolyabb ajándékkal,ami örökre megmarad.
Ilyen gravírozott névjegykártyatartót és tollat már kapott korábban, szóval azt most nem vehetek. :)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ti miket vennétek, illetve hogy ti diplomaosztóra stb. milyen ajándékokat kaptatok? :)
Párom 23/F és szintén 23/N
2015. jún. 15. 16:31
1/10 anonim válasza:
Én egy csokor virágot kaptam :)
2/10 anonim válasza:
Piát valami frappáns kiszerelésben pl: egy diploma formájú üvegben. :D Vagy egy mekis sapkát. :D Uhh ez durva volt, de ha érti a poént akkor jót fog röhögni. :D
4/10 anonim válasza:
Pénztárcát vagy ezüst bankjegy-kapcsot.
5/10 anonim válasza:
Egy robotfigurát, mely a további léteteket szimbolizálja.
6/10 anonim válasza:
Én a barátnőmnek egy bőr irattáskát vettem és egy névjegykártyatartót.
7/10 anonim válasza:
Ha ügyvédjelöltnek megy, akkor pl. talárt. :)
8/10 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzed van rá? Ha van rá egy nagyobb összeg, vidd el valahova egy pár napra welnesezni vagy külföldre
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :)
Nyaralni utána elmegyünk, szóval a wellness ezért nem annyira jó. :)
Könyvet nem szeretnék neki adni, mert szerintem az egy kicsit unalmas, azt gyakran kap szülinapjára-névnapjára is. :)
2015. jún. 16. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!