A barátnőmnek két hónap múlva lesz a szülinapja, és szeretném meglepni valamivel. A kedvenc együttese a Maroon 5, és már sokszor áradozott róla, hogy nagyon szeretne szerepelni egyszer az egyik klipjükben. Nos, ha közvetlenül ezt nem is tudom megoldani (jó is lenne :D) de arra gondoltam, hogy az egyik ilyen zenei klipet összevágnám a barátnőmről készült régebbi felvételekkel (plusz újakat is megpróbálnék csinálni vmilyen ürüggyel), és ezt "adnám" neki. Nem úgy képzeltem, hogy egy jelenet a zene videóból és egy jelenet róla, hanem konkrétan úgy maszkolnám össze, hogy olyan legyen, mintha ő is ott lenne azokban a jelenetekben (Igaz hogy nagyon időigényes, de technikailag képes lennék rá). Azt hogy milyen kompozícióban, hogy kerülne ő oda, azt majd még kitalálom, ez csak egy ötlet. De a kérdés az, hogy szerintetek (főleg lányok véleményét várnám) mennyire jó ötlet? És hogy tálaljam? :D Hisz az mégsem az igazi hogy gyere mutatok valamit és odaülünk a géphez megnézni... Szóval szerintetek van értelme vesződni vele vagy hülyeség? 18/F
Szerintem aranyos:) és írd ki cd-re és azt add oda neki. De ez csak az én véleményem:) 16l
2015. ápr. 4. 19:29
3/10 anonim válasza:
Szerintem kreatív, csak ne legyen gagyi a kivitelezés és akkor jól fog elsülni.
2015. ápr. 4. 19:30
4/10 anonim válasza:
szerintem is jó ötlet de hozzá még adj neki valamit ne csak ennyit
szerintem ugy mutasd meg neki,hogy elöször képeket teszel az elejére ahol mondjuk a közös fotóitok vannak és akkor azt fogja hinni,hogy végig ilyen a video aztan a végére teszed be a klippet :) mondjuk ha lesz születésnapi party akkor szerintem simán buli közbe berakhatod és akkor mindenki látja és neki is meglepetés lesz
2015. ápr. 4. 19:37
5/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon fog neki tetszeni :) ird ki dvdre vagy pendrivera es tedd be a tvbe, hivd at a baratnod es mond meg neki,hogy uj videoklippuket mist adjak a tvben es inditsd el a vegere meg ird oda hogy boldog szulinapot! Szerintem elsirja majd magat oromeben hogy ennyit veszodtel es ilyen szep ajandekot adtal neki!
Sok sikert hozza! :)
18/L
2015. ápr. 4. 19:41
6/10 anonim válasza:
Végre egy nem sablonos ajándék ötlet :)
2015. ápr. 4. 19:54
7/10 anonim válasza:
Jó ötlet, biztos örülni fog neki! :)
2015. ápr. 4. 22:19
8/10 anonim válasza:
Hűű hát ez nagyon kreatív le a kalappal...biztosan nagyon örülni fog neki,ha tényleg megcsinálod szép kivitelezésben.Sok sikert hozzá! 20/L :)
2015. ápr. 4. 23:07
9/10 anonim válasza:
Úú, tuti örülni fog neki, és szerintem másold le cd-re, csomagold egy cipősdobozba, és tök egy cipőnek fogja hinni, majd meglatja a cd-t, aztán, a videót, talan még pár könnyet is megereszt! 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!