Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Van egy lány aki tettszett de...

Barnabas223456789 kérdése:

Van egy lány aki tettszett de már nem és őt huztam?

Figyelt kérdés
a suliba 2000-3000 ere forint értékű valamit kéne venni segítenétek?
2014. dec. 16. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Középiskolában?

Vehetsz neki pl. egy csajos (vagy vagány attól függ milyen a stílusa) határidő naplót meg ha kijön egy csajos tollat hozzá.

A lányok/nők sose nőnek ki abból szerintem hogy szeressék az ilyen szép dolgokat amikbe lehet írni, ragasztatni stb. Beleírhatja a dolgozatok időpontját, szülinapokat eseményeket.

Én középiskolásként még azt is feljegyeztem hogy melyik nap futottam össze valakivel aki tetszik. Tele rajzoltam szívekkel az oldalt lol. :D

pl ilyenek vannak:

[link]

[link]

[link]

Van ezerféle. Nyomott mintás, hímzett, élénk színű, barokkos, cuki, mesefigurás stb. stb.

Szerintem ez egy semleges, de jó ötlet. Tud vele mit kezdeni, meg mondom a legtöbb lány/nő szereti ha van valami ami nagyon szép, és lehet bele írogatni, tervezni, rendszerezni, listát írni, ragasztani stb.

Az a lényeg, hogy ne egy semmilyen unalmas határidő napló legyen, hanem valami izgalmasabb, olyan, amire az embernek jó ránézni. Nagyobb papír-írószerbe menj be, nem tudom hol laksz. Ha van hasonló korú rokonod lányban, akkor megkérdezheted, vagy az eladók is biztos szívesen segítenek.

2014. dec. 18. 01:18
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2014. dec. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!