Karácsonyi húzás,18 éves lánynak ajándék?
elso vagyok es ott a pont a masodiknal :)
esetleg ha belefer a keretbe akkor 1-2 olyan eszkozt is vehetsz ami palyafutasa alatt hasznara vallhat :)
1. válaszoló: köszönöm, bár sajnálatos módon nem Jézusról van szó, úgyhogy a döglött kutyával nem hinném, hogy tudna túl sokat kezdeni (azon kívül, hogy eladja a sarki kínai büfének).
2. válaszoló: Köszi, elindulok arrafelé :)
Ha még van valakinek ötlete szívesen fogadom :)
# 4/5 pont azert annak az eletet probalja megmenteni mert akkor biztos nem unatkozik
am en voltam a 3/5-os is azt mar komolyan irtam
Nőként mondom, parfümnek nem örülnék idegentől, mert nem ismeri az ízlésemet. (Ráadásul számodra semleges személynek, mint amilyen egy kolléga vagy osztálytárs, nem illik testhez közvetlenül kapcsolódó ajándékot venni. A parfüm is ilyen, én ezt inkább kerülném.)
Ha tudod, hogy hasznát venné pl. könyvnek, akkor könyvutalvány jó ajándék, mellé valami egyszerű kis bonbon. Ha már szóba került a parfüm, akkor egy szaküzletbe vennék inkább neki utalványt, hogy ő választhassa ki a neki tetsző illatot és márkát. Egy szép mappa, határidőnapló, minőségi toll is hasznos ajándék.
Esetleg ha van ötleted, írd ide, és az erre járó lányok véleményezik, milyennek találják az elképzelésedet. :)
Szerintem ékszer lehet még telitalálat.
Figyeld meg milyen ékszereket hord/szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!