Mit vegyek egy ilyen lánynak?
Figyelt kérdés
Osztálytársról van szó. Mondhatni még valamilyen szinten barátok is vagyunk: szoktunk beszélgetni meg ilyesmi de olyan igazi legjobb barátnő viszonyunk nincs. Szeret írni és szokott is.
Mit vegyek neki? Gondoltam bizsukra meg csokira de ezek mellé kéne még valami.
18/L
2014. dec. 12. 14:49
1/2 anonim válasza:
egy szép toll, jegyzetfüzet, kis manikűrkészlet, neszeszer, kézápoló, valamilyen kis karácsonyi dísz,dekor amit polcra is lehet tenni, és jövőre és utána is jó lesz
2/2 anonim válasza:
Idén én is olyan lányt húztam, akivel hasonló viszonyban vagyunk, mint ti. Én hógömböt fogok neki csinálni. Veszek valami aranyos kerámiamikulást, beleragasztom egy befőttes üveg tetejébe, az üveget teleöntöm vízzel, teszek bele kókuszreszeléket, aztán rácsavarom valahogy úgy, hogy ne csöpögjön. :D Meg szerintem csapok mellé egy tábla csokit, annak mindenki örül.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!