Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 13-14 éves lányok örülnétek...

13-14 éves lányok örülnétek ezeknek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Cipősdoboz akció keretén belül szeretnék ajándékcsomagokat készíteni és a következőkre gondoltam:

Ruhák (trendik de nem újak, de csak olyan amit én is megvennék) Fekete csipke ruha, ilyen waterfall fazonú virágos top, farmer miniszoknya, cicanaci, csipkés aljú hosszított top, lábszármelegítő, kockás "arafat" kendő...

Bizsuk, újak. baglyos fülbi angyalszárnyas nyaklánc, pici strasszos kis pont fülik, hajpánt egy gyöngyös, egy amin virág van, virágos kitűzők, ezüstözött kis gyűrű

Pipere: körömlakkok, színesek kék sárga, csillogós, világoskék szemcerka, szemhélypúder szett, egy virágos illatú parfüm spray, tusfürdő testápoló kókuszos.

És még cuki kerámia persely, egy dínós és egy tehenes, pici plüss kulcstartó ilyen nici szerű macis és rénszarvasos, pávatollmintás kis oldaltáska, és irattartó, trendi mintájú A5-ös spirálfüzet, rózsaszín digitális fényképnézegetős kulcstartó, fehér bedugós fülhalgató.

Illetve caramel és pápai joci cdink vannak, de itt már végképp elbizonytalanodtam örülne ennek bárki is közületek :)

2014. dec. 9. 09:32
 1/5 anonim válasza:
Én ugyan már 33 vagyok de a lányom 13.Ő biztosan örülne ezeknek a dolgoknak,bár a pipere cuccokból kihagynám a szemcerkát és a szemhélypúdert.És CD-t sem adnék ha csak nem vagyok biztos benne,hogy szereti e azt a zenét.
2014. dec. 9. 10:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Hát igen, ezzel a smink dologgal is bizonytalan voltam (nekem ezek ilyen repiajándékok magazinokhoz meg vásárlásokhoz, nincs rájuk szükségem de kidobni nem akarom, mert hátha valaki örül neki), de akkor lehet egy valami szolid szájfény inkább vagy ajakápoló?
2014. dec. 9. 10:11
 3/5 anonim válasza:
Azok is jók.
2014. dec. 9. 10:39
 4/5 anonim válasza:
A pávatollmintás táska az tetszene... meg a strasszops cuccok azok nagyon...
2014. dec. 9. 16:07
 5/5 anonim válasza:
Szép tőled, hogy másra is gondolsz :) sajnos manapság elég ritka! én 14 f vagyok, de ahogy ismerőseimet ismerem a caramel és joci cd-n kivul (xD) mindennek örülnek.
2014. dec. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!