Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Fiúk! Ti örülnétek speciális...

Fiúk! Ti örülnétek speciális tortának karácsonyra?

Figyelt kérdés
Baráti társaságban titkos húzással oldottuk meg az ajándékozást, de sikerült olyat húznom, akit kevésbé ismerek. Annyit tudok róla, hogy nagyon szeret hegyet mászni, de semmi időm ajándékok után mászkálni, így gondoltam sütök egy bakancs-tortát. Marcipánnal bevont cipőnek kinéző csokis süti... Fogalmam sincs, ez mennyire jó vagy nem. Segítsetek! Köszi! :)

2013. dec. 11. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jópofa szerintem!
2013. dec. 12. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos, az ajandekozas utan egyetek meg egyutt:)

De van alternativa azert szerintem boven, internetrol is tudsz rendelni valamit hogy ne kelljen "maszkalni" utana, meg azt sem tudom hogy egy bakancs-tortat mennyi ido megcsinalni, gondolom nem 2 perc, az alatt akar vasarolhatnal is:D

2013. dec. 12. 01:13
 3/4 A kérdező kommentje:
vasárnap hajnalban kelek, és délig összedobom, az idő alatt nagyon nem tudom hol, mit vehetnék, de a legnagyobb bajom az ötlethiánnyal van. de akkor ez nem béna :) köszönöm!
2013. dec. 12. 19:33
 4/4 anonim válasza:
Majd küldesz róla képet??:)
2013. dec. 12. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!