Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtöktől karácsonyra egy közös képes párnát kapnátok? Vagy ti minek örülnétek?
street workout sportal foglalkozik , nagyon szerti a zenét,
egy olyan kesztyű félét kap ami megvédi a kezét hogy ne legyen kemény edzés közben .
ezt az ötletet ő adta . :D
Valaki ? valamit? :) előre is köszönöm! :)
gravírozott nyaklénc esetleg ?
De mit gravíroztassak bele?
jajjj fogalmam sincs :/
bocsi ha hülye kérdésnek hangzik.. :/ :D de egyszerűen nem tudom .. első karácsonyom, amikor ilyenen kell hogy gondolkodjak . :)
nemtudom eldönteni, hogy a a nevem kezdő betűjét vagy esetleg a dátumot amikor össze jöttünk .. :D vagy mit ?
FIÚK minek örülnétek !!-??? segítség!
Már annyi ilyen kérdés volt a közös képes párnáról, és annyi válasz, hogy ezek a giccses dolgok csak nektek lányoknak olyan cuki ajándék.
Fiúk nem szeretik. Én is kaptam egy ilyen párnát a volt barátnőmtől. Mosolyogtam, megköszöntem (hogy ne bántsam meg) de másnap már a szekrényem mélyen volt elrakva.
A nyaklánccal meg az a gond, hogyha sportol (én is sportolok) akkor az ékszer csak hátrány.
A kesztyűféle jó ötlet. Vegyél azt, mellé édességet, vagy egy hatalmas tábla csokit. Imádjuk a csokit..
23/F
Igazából teljesen mindegy hogy mit veszel neki.Itt most nem az anyagi részét hanem a szándékot kell nézni.:)
Bármit vehetsz neki,mindenképpen örülni fog mert,gondoltál rá.:)
Párnát ne, én lány vagyok, de még nekem is túl giccses lenne.
De a közös kép lehet egy szép keretben, vagy közös képekből egy kicsit nagyobb méretű montázs.
Párna? Na ne...
Inkább egy bögre, rajta a fényképeddel (vagy nélküle) és ezzel a szöveggel:
Jó reggelt! Hogy aludtál?
értem . köszönöm! :)
de én az ékeszer mellett döntöttem :)!
a monogramommal ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!