A nagymamámnak szeretnék venni egy rádiót. Hol találok megfelelőt?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy oldal ahol kifejezetten időseknek lehetne könnyen kezelhető dolgokat venni,az jó lenne.5 éve vettem neki egy "öregmobiltelefont" 3 évig tudta használni csak mert annyit romlott a szeme,hogy a gombokat nem látja.
Valami olyan rádiót szeretnék amivel bejön a kedvence a Dankó....stb.És ne kelljen tekergetni,meg hasonló,csak legyen egy nagy gomb amivel bekapcsolja,meg ki és kész.
Bocs hogy regényt írtam.Zsolt
2014. okt. 3. 17:13
1/3 anonim válasza:
Szia Zsolt! Szerintem akárhol nézhetsz neki rádiót manapság már mindenhol ott állnak az ember feje fölött a kedves eladók,és próbálnak segíteni.Én megnézném pl a Tescoban,Médiamarktban,meg ilyen kifejezetten műszaki cikk boltokban:) Márkából a Sony-t,és a Panasonicot tudom ajánlani,nálam ők a favorit;)
2/3 anonim válasza:
Kedves Zsolt!
Tényleg lehet kapni pár ezer ftért ilyen egyszerű rádiókat. Mmedia marktban is megnézheted
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet túlbonyolítottam,jártam ilyen helyeken,és találtam egyet,ami egyben bekapcsolja,és hangerőt is ad,és valami kék led van alatta.Ez tetszeni fog neki.
2014. okt. 9. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!