Hogyan lehetne naptárt összefűzni?
Figyelt kérdés
páromnak készítettem karácsonyra egy naptárt, csak az oldalakat kéne valahogy összefűzni. Utána néztem de mindenkinek azt javasolták hogy vigye el spiráloztatni. Mivel az idő kevés már addig és nem is ilyen módon szeretnék eljárni tud e valaki valamit javasolni, vagy maradjak a tűzőgépnél? :))))2013. dec. 22. 17:49
1/7 Zakathol válasza:
Irodai lyukasztóval lyukaszd ki és köss át rajta egy fonalat.
2/7 Sinead válasza:
Lyukasztóval kilyukasztod, letekered egy spirálfűzet rugóját és beletekered a naptárba. Ne nyújtsd ki a drótot és szép lesz.
4/7 anonim válasza:
Miért kevés az idő a spiráloztatásra? Hétfőn reggel bemész, pár perc alatt megcsinálják...
5/7 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszolóknak köszönöm :)
Tudom hogy megcsinálják, de ha meg bírom csinálni saját kezűleg úgy szeretném, mert tudom jobban örülne neki :)
2013. dec. 22. 18:24
7/7 A kérdező kommentje:
kéész van :) Végül egy spirálfüzetből szedtem ki a spirált, megszenvedtem vele, d szerintem szép lett :) Köszönöm az ötleteket :) Kellemes ünnepeket! :)
2013. dec. 22. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!