Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok venni menzesz naptárt?
Én évek óta mindig menzesz naptárt vezetek, de nem sikerült hozzájutnom ilyenhez.
Papírírószerben vajon lehet kapni?
Vagy interneten valami mintát rendelni?
Utálom a kisnaptáros módszert és az Excelleset is...
ezt talaltam ami nem excel, de a mac nem nyitja meg, igy nem tudom milyen minosegu, papir iroszeben esetleg ha nagyvarosban laksz, bar oszinten en kb 10 eve nem lattam
én meg ezt használom: [link]
ezt legalább nem hagyom el, nem ugy mint a papírt.
de sztem is gyógyszertárban nézd meg v kérdezd meg.
Lehet letölteni az internetről többféle naptára, de akár online is vezetheted az intima.hu-n. Ennek az az előnye, hogy a rendszer nem csak tárolja az adatokat, de bármikor kinyomtathatod, illetve a rendszer automatikus üzenetben értesítést is küld arról, hogy mikor várható a következő esemény.
Ha nem szeretnéd online vezetni, akkor van letölthető menstruációs naptár is az oldalon,, amit csak ki kell nyomtass.
Kellemes böngészést kívánok!
köszönöm a tippeket. :)
neten vezetni nem szeretem, mert amikor a gépem elromlott, egy hónapig nem tudtam az életemről semmit, mert mindent itt vezettem... :-)
a gyógyszertáros tipp jó, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!