Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hülyeség év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség év közepén naptárt adni?

Figyelt kérdés
Különleges lenne szülinapra, közös képekkel, de 2012 re szólna? Fura ilyenkor adni naptárt? (év közepe)
2011. jún. 30. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha közös képek vannak benne, akkor nem. biztos nem fogja kidobni, később is nézegetni fogja. ezért nem tartom hülyeségnek.
2011. jún. 30. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
sztem nem :)
2011. jún. 30. 14:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. jún. 30. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Legalább lesz mire elmlékeznie 2012-ben is...XDD
2011. jún. 30. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egy éves évfordulónkra adtam ilyet páromnak, ami ugye nem januárban kezdődött, így volt pár hónap a múlt évről is és a mostani évből is pár hónap, a lényeg, hogy 12 hónap meglegyen, mindegy az, hogy hol kezdi el. Kezdődjön a szülinapja hónapjával és érjen véget ugye egyel előtte. Meg tudják így is csinálni.
2011. jún. 30. 15:07
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, egyébként én is erre gondoltam, remélem megcsinálják tényleg, nameg emiatt csak nem kerülhet többe, h kb pár betűvel többet írnak bele:)
2011. jún. 30. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én márciusban kaptam egy naptárt, az azévi volt. De ilyenkor már a következő évit kellene, vagy öröknaptárat. :)
2011. jún. 30. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!