Mit vegyek a takarítónőknek karácsonyra?
A munkahelyemen a takarítónőknek szeretnék valamit venni karácsonyra. Kb. 15-20 hölgyről van szó. Általánosságban elmondható hogy mindig a ranglétra legalján álló személyzet szív meg mindent, de ezen túl még bércsökkentéseket is kellett eszközölnünk idén és bár tőlük vettünk el összegre a legkevesebbet, tudom hogy ők érezték meg a legjobban, miután ők keresik a legkevesebb pénzt. Egy szó mint száz, megérdemlik.
Nem tudom mit vehetnék nekik, jó lenne valami olyan amiből mindenkinek jut. A főnöküknek adnám oda, és ő kiosztaná közöttük. Nem céges hanem saját pénzből venném, kérlek Titeket hogy ezt a válaszoknál vegyétek figyelembe.
Az ötleteket előre is köszönöm!:)
Aki szerint prémium kéne: nem olvastál elég figyelmesen, ezt nem a cég adja!
Magánszemély, csak azért, hogy gesztust gyakoroljon, nyilván nem tud és nem is akar pénzt adni!
Szerintem a csoki és kis üzenet tökéletes. :)
Ez igazán szép gesztus Tőled!
1500 Ft-ért egy bonbon+káve+valami apróság, pl egy gyertya és egy kis üzenet. Szerintem ez egy szép ajándék!
Ha amúgy az év többi szakában nem nézitek le őket, normálisan viselkedsz velük, akkor valószínűleg nem veszik lekenyerezésnek, és szívből jövő ajándéknak fogják ők is tekinteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!