Mit vegyek a takarítónőknek karácsonyra?
A munkahelyemen a takarítónőknek szeretnék valamit venni karácsonyra. Kb. 15-20 hölgyről van szó. Általánosságban elmondható hogy mindig a ranglétra legalján álló személyzet szív meg mindent, de ezen túl még bércsökkentéseket is kellett eszközölnünk idén és bár tőlük vettünk el összegre a legkevesebbet, tudom hogy ők érezték meg a legjobban, miután ők keresik a legkevesebb pénzt. Egy szó mint száz, megérdemlik.
Nem tudom mit vehetnék nekik, jó lenne valami olyan amiből mindenkinek jut. A főnöküknek adnám oda, és ő kiosztaná közöttük. Nem céges hanem saját pénzből venném, kérlek Titeket hogy ezt a válaszoknál vegyétek figyelembe.
Az ötleteket előre is köszönöm!:)
Ez kedves tőled. :)
Én valami süteményt/csokit adnék, ami szétosztható mindenki között, egy-egy személyre szóló levéllel, amiben az van, hogy köszönöd az egész éves munkájukat.
Nem az a cel hogy megszeressenek, ez pusztan egy gesztus a reszemrol.
Fejenkent 1000-1500 forintot szivesen koltok, attol is fugg az osszeg persze hogy miben gondolkozunk.
Oke, akkor veszek nekik valami csokit.
Ez egy budapesti nemzetkozi oktatasi inteznemy, tobbet nem mondhatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!