Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak a szüleimnek karácso...

ZsófiDorina.:P kérdése:

Mit adjak a szüleimnek karácsonyra, amit két kézzel is el lehet készíteni?

Figyelt kérdés
A legtöbbször rajzot,írást,e-mailre képeslapot küldeni/csinálni szoktam. De most valami újat szeretnék kipróbálni.Valami kreatívat,aranyosat szeretnék csinálni. Mit csináljak,hogyha semmi ötletem sincsen??

2013. nov. 21. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Varrj valami kis plüssizét kabalának. nem baj, ha csúnya és felismerhetetlen, de a lényeg, hogy te csináltad. Általában a legcsúnyább a legaranyosabb amúgy is.
2013. nov. 21. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:
jó.....Megpróbálom............
2013. nov. 21. 13:56
 3/4 anonim válasza:

Szerintem anyukádnak készíts mikulást: vegyél elő fehér v. piros kupakot és fess rá mikulást. keress egy szép követ (nagyobbat) és egy fa darabot amit zöldre festesz és illeszd rá a kőre arra meg a mikulásos kupakot.

Apukádnak: Varrj neki tenisz labdát anyagokból, biztos tetszik majd neki :)

2013. nov. 22. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi Little Black Star,a te ötletedből egy még jobb alakult ki,ahogyan leírtad. Az anyukámnak:Kavicsokra mikulást csinálni,festeni. Az apukám mivel nem teniszezik..... így: fa darabokból faragok pl: egy db mikulást,hópelyhet......... Köszi az ötleteket mindenkitől,eszembe jutott!!!!! :)
2013. nov. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!