SOS! Sziasztok! Segítség légyszi! Mit vegyek testvéreimnek, szüleimnek karácsonyra?
Anyudnak és nővérednek én ilyen utalványt szereznék. Vannak olyan boltok ahol árulnak ilyen utalványokat amiket x időn belül kell felhasználni bármelyik olyan boltba.
A 3-as számúnak meg valamit sütnék... :D
Anyukádnak vásárlási utalványt + bonbont.
Apukádnak mondjuk vonatmakettet,és egy finom bort(ha szereti),vagy valami finom csokit,vagy valami horgászathoz szükséges olcsó cuccot.
A fiútestvérednek objektív bögrét,és bele csokikat,a feleségének meg,ha szeret főzőcskézni,akkor valami szakácskönyvet,amibe felírhatja a receptjeit!
Második fiútesódnak veteránautó makett,+ csoki mondjuk.
Harmadik fiútesódnak cukrászkönyvet! Én tavaly kaptam egy olyat,amibe mindenféle különleges muffinokról ír,képpel,és recepttel!
Nővérednek is vásárlás utalványt,és csokit,vagy ha ismered az ízlését,akkor valami szép cipőt!
Remélem,hogy az ötleteim közül találsz valami használhatót is!:)
csinálj díszeket saját kezűleg. :) vagy válogass össze pár fotót és hívasd elő. az olcsó :) én egyik évben pl egy naptárt csináltam, és minden hónapnál volt egy családi fotó. de teatasakokból is csinálhatsz valamit. itt van pár oldal, hátha segít :)
[link] ezt én is megcsináltam, egyszerű és klassz lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!