Mit adjak a barátom édesanyjának?
Figyelt kérdés
Igazából a barátom ad nekem, apukámnak, anyukámnak ajándékot. Mivel az apukája nem vele él, mert elváltak a szülei, és inkább csak az anyukájával találkoztam (apukájával 1x), ezért csak neki szeretnék. Egy nagyon kifinomult közel 60 éves nőről van szó. Nagyon ápolt, igényes. Ilyen testápolót vagy sminket nem akarok venni. Könyve is van szerintem bőven, de ha valami érdekes témájú, könnyen olvasható könyvet mondotok annak örülnék. Parfümöt szülinapjára kapott a barátomtól. Bon-bont mindenképp vinnék. Még olyan bögrére gondoltam, amire az unokáji fényképét rakatom (a barátom nővérétől van mind kettő). Üzletasszony, ezért gondolkoztam egy szép határidő naplón is... Valami szép nyakláncot esetleg mutatok? Esetleg még valamilyen színházjegyre gondoltam, de nem biztos, hogy akkor el tudna menni rá...2013. nov. 20. 19:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem jók amit írtál, ha van rá elég pénzed akkor szerintem próbáld meg a hatàridő naplót a bögrét, és ha esetleg szereti a színházat, akkor színhàz jegyet is. Szép napot!
2/3 anonim válasza:
Színházjegy jó ötlet. Abból már több helyen van kuponos verzió is (ilyen ajándékkártya), amit akkor használ el és arra az előadásra, amire akarja.
3/3 anonim válasza:
Nők Lapja előfizetés,Popper Péternek meg Müller Péternek jó könyvei vannak azok, között is szét nézhetsz,Vehetsz neki egy fincsi tortát(Tiramisu,Oroszkrém stb.)Adhatsz neki kézműves csokoládét vagy szappant stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!