Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Karäcsonyra piát?

Karäcsonyra piát?

Figyelt kérdés

Fiu barátnak szánnám. Nem tudok neki mit venni és mivel piálni szeret erre gondoltam. Karácsony után meg van a névnapja ezért gondoltam erre . Tudnátok valami jo piát mondani ?

18/F-nak lesz.

2013. okt. 13. 00:42
 1/1 Arimateia válasza:

[link]

Nekem eddig mindig sikerem volt az itt vásárolt ajándékokkal. Finom, különleges italokat tartanak (én mindig kaptam többfajta kóstolót, hogy könnyebben tudjak dönteni), nagyon szép formaüvegeket tartanak és ízlésesen csomagolnak. Az üvegekre kézzel írják, hogy mi van benne.

Pl. húgoméknak kétrészes üvegben ajándékoztam egy gyengébb likőrt és egy erősebb birsalma párlatot (női-férfi kombó), ráadásul nagyon jól nézett ki a zöldes és az átlátszó ital együtt.

2013. okt. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!