Mitől lehet ez, hogy ennyire nem bírom a piát, pedig régen nem így volt?
Én most 32 vagyok. Két évvel ezelőttig simán vedeltem. Ma már hatszor is meggondolom, hogy egy éjszakát kimaradjak piával mert egy hétig nyögöm.
Nálam a korral jár egyszerűen, gondolom.
Sajnos ez sokakkal megesik.
A tűrőképesség elképesztően változó.
Becsiccsentés: érzed, hogy ittál, valami változott. Kicsit mosolygósabb vagy, a fejeden is érzed, kicsit melegebb az arcod és vagy felpörögsz egy kicsit, vagy elálmosodsz egy kicsit.
Spiccesség: ennek erősebb verziója.
Berúgás: a, nagyon elálmosodsz (értsd: elalszol, vagy majdnem),
b, lassul a reakcióidő, sokat nevetsz, alapból mosolyogsz, mozgáskoordináció romlik (dülöngélsz)
Szétcsapod magad: hányás, beájulás, képszakadás (értsd: nem emlékszel majd az utána történtekre), rosszullét, mozgáskoordináció berúgás szintjén, reakcióidő is.
Detox: mozgás nem megy, hányás szakadatlan, totál magadon kívül vagy, semmire nem emlékszel majd a képszakadás utánról, esetenként bevizelés vagy székelés a nadrágba. Súlyos károsodás veszélye áll fenn.
Halál: nem kell ragozni
Persze vannak szintek, és egyéntől függ, hogy milyen gyorsan halad a fázisok közt. Én lassan csiccsentek be, könnyen leszek spicces, nehezen rugok be, aztán sajnos könnyen csapom szét magam utána. Detoxos állapotban is voltam már (azért nem székeltem a nadrágomba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!