Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől lehet ez, hogy ennyire...

Mitől lehet ez, hogy ennyire nem bírom a piát, pedig régen nem így volt?

Figyelt kérdés
Április legvégén kezdtem el néha-néha iszogatni akkor még olcsó borokat (350 forint/7,5 deci árban kb.). Így volt még májusban is, volt hogy nagyon berúgtam tőle... Később júniusban ütősebbekre tértem át, de főként júliusban és augusztusban a vodkára és mellé ízesített sörre.. Akkor már annyira hozzászoktam(vagy csak bírtam?) a piához, hogy barátnőmmel ketten, ha megittunk 4, de akár 5 deci vodkát is nem rúgtunk be tőle, pedig én még többet is ittam, de vegyük úgy hogy 2,5 deci Royaltól is csak spicces voltam. Annyi, hogy belekevertük Fantába, de attól annyi volt benne... Most szeptemberben meg nem is ittam sok vodkát, és már visszajött... Utána azt hittem a vodkát nem bírom nagyon ezért megpróbáltam tojáslikőrrel, megint kijött(bár ezt talán arra rá lehet fogni, hogy ízesített sört ittam mellé, de nem tudom)... Lényeg, hogy mi lehet velem, hogy régen viszonylag jól bírtam a piát, most meg már legutóbbi 2 alkalommal is mikor ittam visszajött belőlem? Spiccesnek sem éreztem magam meg semmi, csak visszajött... Kort nem mondanék, mert akkor azzal oltogatnátok, hogy fiatal vagyok, de lényeg nem vagyok öreg szóval az kizárva, fogyni sem fogytam sőt híztam is vagy 2 kilót..
2013. okt. 10. 18:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja meg volt, hogy Jägermeister-t akartam inni, de egyszerűen azt sem bírtam, ezért inkább nem is ittam meg, mert úgy érzem, hogy visszajött volna belőlem.
2013. okt. 10. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most 32 vagyok. Két évvel ezelőttig simán vedeltem. Ma már hatszor is meggondolom, hogy egy éjszakát kimaradjak piával mert egy hétig nyögöm.

Nálam a korral jár egyszerűen, gondolom.

2013. okt. 10. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ez sokakkal megesik.

A tűrőképesség elképesztően változó.

2013. okt. 10. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Becsiccsentés: érzed, hogy ittál, valami változott. Kicsit mosolygósabb vagy, a fejeden is érzed, kicsit melegebb az arcod és vagy felpörögsz egy kicsit, vagy elálmosodsz egy kicsit.

Spiccesség: ennek erősebb verziója.

Berúgás: a, nagyon elálmosodsz (értsd: elalszol, vagy majdnem),

b, lassul a reakcióidő, sokat nevetsz, alapból mosolyogsz, mozgáskoordináció romlik (dülöngélsz)

Szétcsapod magad: hányás, beájulás, képszakadás (értsd: nem emlékszel majd az utána történtekre), rosszullét, mozgáskoordináció berúgás szintjén, reakcióidő is.

Detox: mozgás nem megy, hányás szakadatlan, totál magadon kívül vagy, semmire nem emlékszel majd a képszakadás utánról, esetenként bevizelés vagy székelés a nadrágba. Súlyos károsodás veszélye áll fenn.

Halál: nem kell ragozni

Persze vannak szintek, és egyéntől függ, hogy milyen gyorsan halad a fázisok közt. Én lassan csiccsentek be, könnyen leszek spicces, nehezen rugok be, aztán sajnos könnyen csapom szét magam utána. Detoxos állapotban is voltam már (azért nem székeltem a nadrágomba).

2013. okt. 10. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
bocs, előző rossz kérdéshez
2013. okt. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!