Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek/csináljak Szüleimnek?

Mit vegyek/csináljak Szüleimnek?

Figyelt kérdés

Tudom van egy millió ilyen kérdés, de télleg mindenük megvan. Ruha, illatszerek, sampon, tányér, bögre egy halommal, cipő, bútor stb. Minden kis kütyü, porcelánfigurák, illatosítók, elektronikai kütyük. Ágyneműk, függönyök.

Sütiket nem szeretik, saját ízlésüket eszik meg leginkább, úgyhogy sajna még a finom vacsi se jó. Wellnessezni se szeretnek. Totál tanácstalan vagyok.

Igazándiból annyi mindenük van, hogy a lakás úgy néz ki, mint a Spektrumon a gyűjtögetőké. Sajna még 1 lakásra nekem se tellene az lenne az igazi ajándék számukra. Mit készíthetnék vagy csinálhatnék?

#ajándék #szülő #nehéz választás
2013. szept. 11. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Esetleg egy fotóalbum, persze képekkel.

Fényképes torta is lehetne, de azt mondod nem szeretik a sütiket.

Én volt, hogy karácsonyra pl. mézeskalácsot sütöttem, szépen becsomagoltam, és azt adtam.

Ha nyaralni megyünk, akkor is ehető ajándékot hozunk, hogy ne szaporodjanak a porfogók.:)

Több ötletem most nincs, annyira leszűkítetted a kört.

2013. szept. 11. 15:37
 2/4 anonim válasza:
színházjegy, múzeumba belépő? előfizetés vmi lapra?
2013. szept. 11. 15:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem járnak sehova. :(

Szegények. Lehet, hogy van valahol Anyunak valami szép ruhája, de Apunak? Kétlem. :S

Meg sajna pénzem sincsen venni 2 színházjegyet, meg még útiköltséget fizetni, mert színház nincs abban a kis városban, Anyuéknak meg nincs arra se keret. Én is 140 km-re lakom Tőlük én utam se olcsó, főleg ha nem kapjuk KÖLCSÖN a kocsit a párom Apjáéktól. Szóval tök tanácstalan vagyok.

Anyának esetleg egy fodrász,(vágás, dauer), na de Apának? Sör-cigi és evvel kifújva. :(

Amúgy Anyu 47 Apu 49 én meg 25/N éves vagyok.

2013. szept. 12. 14:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Fotóalbum van. Azt még anno együtt csináltunk.
2013. szept. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!