Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Anyukám szülinapjára szeretnék...

Anyukám szülinapjára szeretnék valami kézműves ajándékot, ismertek valami jót?

Figyelt kérdés

Lehetőleg ne a legbonyolultabbat, mégis szépet és aranyosat, kedveset! :)

Amit meg tudok csinálni! :P

2013. aug. 20. 13:31
 1/3 anonim válasza:
Csinálhatnál neki egy dobozkát, valami keményebb papírból (hasonló módon mint, gondolom a suliba csináltatok rajzórára ilyen dobókockát) az egyik oldaláról kivágsz egy szív alakot belülről beleragasztod a saját vagy anyukád képét..amelyiket gondolod. Aztán mondjuk én személyszerint bordóra kifesteném a dobozkát(kívül belül. Esetleg ha van otthon apró gyöngyökkel körberakhatod a szivet. Belül az alsó lapra pedig egy kis verset írnék bele, és ha gondolod tehetsz oda még egy kis apró csokit
2013. aug. 20. 13:44
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Lehet, hogy már ismered, de azért leírom. Amikor én saját készítésűt szeretnék ajándékozni, akkor a következők közül szoktam válogatni:

- karckép

( [link]

- gyöngyből fűzött virág

( [link] Ezt egyébként én csináltam, és árulok is ilyeneket, több félét is.

- szalvétakép

( [link]

2013. aug. 21. 15:29
 3/3 anonim válasza:
Az még eszembe jutott, hogy ha bemész egy bobby boltba, vagy kreatív boltba (hol, hogy hívják), ott lehet vásárolni katalógust, amiben nagyon jó ötletek vannak, amiket meg lehet csinálni, és általában az adott üzletben meg is lehet kapni hozzá a dolgokat. :)
2013. aug. 21. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!