Mit vegyek egy 22 éves játék őrült kockának szülinapjára?
Figyelt kérdés
A barátomnak lesz a szülinapja, imádja a játékokat.. Ha nem velem van, akkor állandóan játszik. De hogy milyen ajándékra van szüksége, arról fogalmam sincs.. (meg nemrégóta vagyunk csak együtt, ezért nem is jut eszembe semmi)
Azt tudom, hogy szeretne egy bizonyos játékot, de az 50-60 euró, nekem meg ennyi pénzem nincs.
2013. aug. 7. 09:57
1/10 anonim válasza:
Akkor írd ki neki a bittorrent vagy utorrent telepítőjét és add át neki díszkötésben :D + bónusz link LIMITED EDITION felirattal.
2/10 A kérdező kommentje:
öö.. jó ötlet, de azt hiszem, ezt nem tőlem fogja megkapni :p
2013. aug. 7. 10:06
3/10 anonim válasza:
PC-n, vagy konzolon játszik? Milyen játékokkal, és mikor lesz a szülinapja?
4/10 A kérdező kommentje:
PC-n játszik, a játékokról annyit tudok, hogy 'lövöldözősek'.. de valami ultramodern játékok ezek..
2 hét múlva lesz a szülinapja
2013. aug. 7. 11:02
6/10 A kérdező kommentje:
a rubik kockán már gondolkodtam, de azt hiszem azt kapott tavaly a szülinapjára :P
2013. aug. 7. 12:13
7/10 anonim válasza:
Cryisis 3,CODMW3 vagy COD Black Ops 2
8/10 anonim válasza:
Ha kb. másfél hónap múlva lenne a szülinapja, tudtam volna egyet mondani, dehát... akkor így marad a Mario. :)
Soha nem árt megtartani az örök klasszikusokat... esetleg egy GTA II...
9/10 anonim válasza:
steelpad, keress rá googleban 2-3 ezer ft.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
ez a steelpad nagyon jó ötlet :D
a játékok is jók, csak azokat nem tudom könnyen beszerezni.. de utána nézek :D
2013. aug. 7. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!