Mi lehet az alábbi játékok címe?
Volt régen 2 db játék amelynek nem tudom a címét. Kérlek segítsetek.
Az egyik egy motoros játék volt, amelyben le lehetett egymást ütni a motorról, különböző eszközökkel(gumibot, lánc stb). Ilyen bandázós motoros feelingje volt. Elég bugyuta játék, csak előre fele lehetett menni, a pálya meg kanyarodott magától, csak minimálisan lehetett kanyarodni benne, ha leestél a motorról, akkor a vezetőd automatikusan visszafutott a motorhoz. Városi pályákon volt többnyire a verseny.
A másik játékról szinte semmit sem tudok, mert csak a szomszédnak volt meg és csak néha láttam, de mindig úgy emlegették, hogy "Őrült város". Valószínű nem ez volt a neve, mert sehol sem találtam így a neten. Ilyen GTA szerű volt, de kiszállni ha jól tudom nem lehetett az autóból. És tényleg őrült városban kellett autókázni, de hogy mi volt a célja már nem tudom. Ha megtudok még belőle valamit megírom.
Ezek mind nagyon régi játékok, nosztalgiából szeretném őket megszerezni.
Előre is köszönöm.
Ohh, én is mióta keresem az elsőt.
Csak azért írtam ide, hogy visszataláljak, ha valaki mégis tudni fogja.
Hát akkor imába foglalhatjátok a nevem, mert az a játék a "Road Rash"
kép:
Javaslom, hogy most már a
"Road Rash 2002 26.21Mb (Highly Compressed Game)" töltsétek le.
De ha valakit érdekel a nem hivatalos 3d-s folytatását is, akkor a "Jacked"-re keressen rá!
képek:
Remélem tudtam segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!