Mi a legrosszabb ajándék?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek a 14. szülinapjára reggel valami olyat szeretnék adni ami nagyon rossz hogy később majd odaadhassam az igazi számára tökéletes ajándékot. Szerintetek mi az aminek egy ilyen korú lány nem örülne?2013. aug. 18. 22:46
11/16 anonim válasza:
1 csomag eperízű óvszer esetleg?
15/16 anonim válasza:
A fodrászom veje saját készítési Zámbó Krisztián CD-t kapott, mert mindig azt mondogatta, hogy "Zámbó Krisztián remek énekes, tök jó lenne a búcsúban"
Én írtam ki a számokat, és még egy borítót is nyomtattam a CD-nek. Ráírtam géppel, szép betűtípussal, hogy Z.K. - Búcsúslágerek válogatás :3
Nagy sikert aratott, jót röhögött aki kapta. XDD
16/16 anonim válasza:
Utólag 2021ben írom hogy 20 Ftja kg-ja száraz kenyérnek. 5 kg jó ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!