Lányok, nők! Csokor, vagy cserepes virág? Melyiknek örültök jobban?
CSEREPEST!!!
Több okból:
- a csokros virágnak le van vágva a gyökere, így nem tart sokáig (tapasztalatból mondom)
- A cserépbe lehet locsolni, a csokorba nem XD
- A cserépbe sokáig eltart, mivel ott nem vágták le a gyökerét, és nem kell semmibe se átrakni (kivéve ha nagy a cserép, a virágok meg kicsik)
"Külön érdekelne, hogy az miért nem jó egy férfinek, ha a fütyijére vágyok."
Van egy olyan megérzésem, hogy nem férfiak pontoznak itt le mindenkit...
Nagyon szeretem a virágokat, én például a születésnapomat sem az ajándék miatt várom, hanem azért, mert ilyenkor összegyűlik a család, együtt vagyunk egy kicsit és kapok virágot! :) Az már mindegy, hogy vágott vagy cserepes, én nagyon örülök neki.
A tapasztalatom viszont az, hogy nekem inkább a vágott virág való, mert a cserepeset képes vagyok tönkretenni. Vagy nem locsolom elég gyakran vagy túl gyakran locsolom, aranyközépút számomra nem igen létezik. Pedig apum nagyon szeret a növényekkel foglalkozni, mindig kérdezem, ezt hogy, mikor locsoljam, mennyi vizet adjak neki egyszerre stb. de hiába, idővel akkor is tönkremegy. :)
18/L
Tavasszal, nyáron, ha vágott virágot kapok, akkor főleg tulipánnak, fréziának (Istenem, micsoda illata van!) ibolyának örülök a legjobban. Nyáron rózsát csak akkor, ha kertből vágott, és igazi illata van.
A karószárú illat nélküli rózsa inkább télen jó, akkor nincs más(ennek szoktam a legkevésbé örülni, olyan fantáziátlan, szerelmi szimbólum ide, vagy oda...)Ilyenkor jó az orchidea is, az cserepes, de nem pusztul el, és mindig újra hajt. Lehet szálra is kapni, sokáig bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!