Ajándékötletek egy 27 éves férfinak diplomaosztóra?
Figyelt kérdés
Kérlek kíméljetek meg az idióta válaszoktól! :D Valami komolyabbat illik adni ilyen alkalmakkor? Mit? :D2013. febr. 7. 19:10
1/10 anonim válasza:
I Pad
Praktikus,bárhova elvihető.Komoly munkát végez majd,tehát a netre bármikor szüksége lehet.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.Amióta használom,a laptop eszembe sem jut.
Fiatal pasi meg értékelni fogja,ha még nincs neki.
2/10 anonim válasza:
Ha van rá cirka 2 kilód, akkor IPad. De ritka az, aki csak kivág ennyi pénzt zsebből.
Viszont, a műszaki témakör jó, esetleg v.milyen kiegészítő
Van v.milyen hobbija?
3/10 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell túlzásba vinni. 27 évesen nem olyan nagy dolog egy diploma. Hívd meg ebédelni vagy vacsorázni. Attól függ, hogy milyen jellegű ismeretség van köztetek.
4/10 anonim válasza:
nem muszáj ipad, de egy jobb tablet tényleg jó ötlet :)
5/10 anonim válasza:
Na, igen, attól is függ milyen diploma.
Orvosi vagy kulturológia. :D
Valami műszaki kütyü nem rossz ötlet.
6/10 anonim válasza:
Mikor kezdte a főiskolát/egyetemet, hogy 27 évesen végez? Én 22 évesen fogok. Amúgy az előzőekkel egyet értek, a tablet jó ötlet. Vagy valami szakmához kapcsolódó dolog. Vagy mondjuk egy utalvány wellness-hétvégére, ha szereti az ilyesmit és egy ideje már nem volt kikapcsolódni. Ha van párja, akkor két fős utalvány.
7/10 anonim válasza:
hamár off-oltál:milyen s zart végeztél el 4 év alatt?
8/10 anonim válasza:
Még nem végeztem, amint írtam. Gondolom nekem szólt a kérdésed, pedig én nem offoltam. Választ is írtam, csak visszakérdeztem. Közgáz diplomám lesz. 6+1 félév. 22 évesen fogom kézhez kapni a diplomámat akárhogy osztok-szorzok.
9/10 anonim válasza:
Értem. Nyilván nem 9 éves egyetemre járt. Az pedig, hogy valakit nem vesznek fel első próbálkozásra, vagy anyagi, egészségügyi okok miatt késik, gyakori. Én egy szép helyen egy szép ebédnek örülnék.
10/10 A kérdező kommentje:
ez már a második diplomája!
2013. ápr. 21. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!