Szalagavatóra ajándék?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A Barátnőmnek idén lesz a szalagavatója, és szeretnék segítséget kérni, hogy milyen ajándékot illik ilyenkor adni a virágcsokron kívül? Persze értem én, hogy én ismerem, meg hasonlók, de nyílván nem állíthatok oda egy pár zoknival... Nincs ötletem, ezért szívesen fogadnék tippeket, ki milyen aranyos vagy ötletes ajándékkal lepte már meg a párját : )
Köszönöm a segítségeteket előre is!
2012. nov. 20. 21:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem a csokor virág elég, esetleg egy jobb bonbon. Ez nem ballagás, hogy ajándékozni kell.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok: ha mindenképpen akarsz neki vmit, és szereti az ékszereket, esetleg vmi Swarovskit (füli, medál, gyűrű).
3/4 A kérdező kommentje:
Háromszor kapott eddig swarovski ékszert, egyet elhagyott.
Szerintem kiégne ha megint ékszert vennék neki. : )
2012. nov. 20. 21:11
4/4 anonim válasza:
Én nem hallottam még ilyet, hogy szalagavatóra illene valamit ajándékozni. Én sem kaptam semmit...
A csokor virág szerintem bőven megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!