Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Találtam vaterán egy nagyon...

Találtam vaterán egy nagyon jó órát, de mit gondoltok, megvegyem?

Figyelt kérdés
Ajándékba lenne, d&g karóra, de csak 4 ezer ft, mondom ez tuti rossz, vagy valami baja van, de pedig új, és végül is egy órán mi az , ami nem olyan mint egy eredetin? mert parfüm, utángyártott hamarabb elmegy az illata, oké,de egy órán? szeretném megvenni, mert szeretne egy ilyet, és így elérhető áron van, van valakinek vaterás órákkal tapasztalata?

2012. nov. 12. 16:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de valószínűleg csak egy olcsó replika, akkor ne vegyem meg?
2012. nov. 13. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen márkabu!zi akkor szerintem inkább ne.Bocs,de ha ilyen akkor kellemetlen lesz ha rájön és ha ezért van oda akkor valszeg rá fog.
2012. nov. 13. 16:48
 13/22 A kérdező kommentje:
Viszont láttam olyan órákat, amik állítólag eredetik, és villámáron van amelyik 82 ezer, tehát gondolom hogy tényleg eredeti, viszont 1 ft-ra rakta fel, és nincs minimálár, arról mit gondoltok?
2012. nov. 13. 19:47
 14/22 anonim ***** válasza:

A vaterán inkább visznek el bolti ár felett valamit ami 1 ft-ról indul mint ami egyszerűen csak olcsó,ennek van egy érdekes pszichológiája.

Az,hogy berakta azt villám árnak szerintem nem jelent semmit,mert ezt egy hamissal is megteheti,sőt úgy kevésbé gyanú keltőbb mint olcsón.

De ez csak az én véleményem.

Remélem nem keserítettelek el,mert azt nem akartam.

2012. nov. 13. 20:33
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát onnan gondoltam, hogy eredeti, mert vannak fent hamisítványok 3500-4000 Ft-ért, akkor ha ez is az, akkor ő is ennyire rakná fel villámáron, nem?
2012. nov. 14. 06:10
 16/22 A kérdező kommentje:
de most találtam egy casiot 3500 ft-ra rakták fel, amúgy sincsenek úgy funkciói, mi lehetne rajta rossz?... de van 5500-ért is egy, meg 10 ezerért, mennyiért illik venni barátnak karácsonyra?
2012. nov. 14. 18:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Ez a barátságtól és a pénztárcádtól függ.
2012. nov. 16. 19:35
 18/22 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy sokszor nem tudom mit csináljak.. mindig a legjobb barátom, persze, de néha akaratlanul is úgy megbánt, most is sírva írok.. és ilyenkor haragszom rá valamilyen mértékig.. a pénztárcám meg nem túl vaskos, de ha éreznék némi viszonzást mindig, akkor nem érdekelne.. nem akarok megint magammal kitolni.
2012. nov. 16. 23:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Miért bánt hogyha a barátod?

Ha ilyen akkor ne vidd túlzásba.

2012. nov. 17. 10:48
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem úgy bántott meg, hogy akarta is. Én jobban szeretem, de nem tudja, és mondott valamit, ami nekem szarul esett, de ezt sem tudhatta. Nem baj, majd lesz valami.
2012. nov. 17. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!