Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Találtam vaterán egy nagyon...

Találtam vaterán egy nagyon jó órát, de mit gondoltok, megvegyem?

Figyelt kérdés
Ajándékba lenne, d&g karóra, de csak 4 ezer ft, mondom ez tuti rossz, vagy valami baja van, de pedig új, és végül is egy órán mi az , ami nem olyan mint egy eredetin? mert parfüm, utángyártott hamarabb elmegy az illata, oké,de egy órán? szeretném megvenni, mert szeretne egy ilyet, és így elérhető áron van, van valakinek vaterás órákkal tapasztalata?

2012. nov. 12. 16:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha megveszed mindenképpen a személyes átvételt válaszd.
2012. nov. 12. 17:17
 2/22 A kérdező kommentje:
nem tudnék érte elmenni, vidéki vagyok, ez meg valahol pesten van... nem tudom, de ha úgy néz ki mint az eredeti, nem gáz ilyet adni neki? mert parfüm az gáz, de egy ilyen óra, nem gáz? tényleg olyan mint az eredeti, nagyon szép.
2012. nov. 12. 17:35
 3/22 anonim ***** válasza:

Te ismered őt.

Ha nem amiatt tetszik neki ez mert a márkája tetszik neki,hanem a formája vagy a kialakítása,tehát maga az óra akkor jó.

2012. nov. 12. 17:44
 4/22 A kérdező kommentje:
imádja a márkát is, meg a formája és alakja is tetszik neki, mert megmutattam, és tetszett neki. de nem megalázó, hogyha esetleg hamisítvány?
2012. nov. 12. 18:02
 5/22 A kérdező kommentje:
Mert amúgy nem szegények, megengedhetnék maguknak ajándékba egy ilyen órát, de én szeretném, és megtaláltam olcsóbban.. mi a véleményetek, ti megsértődnétek ha esetleg valahol látja rajta hogy hamisítvány, meg tudja is, hogy nem 30-ért veszem, vagy 50-ért..
2012. nov. 12. 18:06
 6/22 anonim ***** válasza:

Én személy szerint pont letojnám,hogy eredeti vagy sem,mert nekem nem státusz szimbólumként kéne egy óra,de ha ő a márka miatt választaná azt akkor az nem szerencsés úgy.

De te ismered őt neked kell ezt tudni,hogy ő,hogy reagálna erre.

Hogyha tudod,hogy úgy már nem örülne neki akkor inkább ne reszkírozd meg,hogy nem szúrja ki mert ha ilyen típus akkor kifogja szúrni.

Amúgy kérdezd meg az eladót,hogy eredeti-e vagy sem,mert lehet,hogy az csak más a baja.

2012. nov. 12. 19:05
 7/22 A kérdező kommentje:
Régóta ismerjük egymást, de most veszünk ajándékot egymásnak először:) nem hiszem hogy kiszúrná, hátnem tudom, most megkérdeztem, ha esetleg eredeti lenne, meg is veszem, ha meg nem, szerintem akkor is:D
2012. nov. 12. 19:51
 8/22 A kérdező kommentje:
Habár ez a kedvenc márkája, mi lesz ha kiszúrja hogy nem eredeti? azt mondom hogy eredetinek vettem, de akkor is annyira elcseszi az egészet, mert akkor olyan mintha azt mondanám vele, hogy ne vettem egy hamisítványt, mert neked nem telik rá.
2012. nov. 12. 19:55
 9/22 anonim ***** válasza:

Ő a pasid,vagy csak egy barát?

Mert ha a párod akkor semmiképpen nem fog szerintem megharagudni.

2012. nov. 12. 20:11
 10/22 A kérdező kommentje:
egy nagyon jó barátom:)
2012. nov. 12. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!