Szerintetek jó ez a cipő? Mit gondoltok róla? Megvegyem? 14/L
2012. júl. 24. 16:43
1/13 anonim válasza:
Nekem a lányokon a valamivel sportosabbak tetszenek (jobban, mint egy magassarkú egyébként) de végülis szerintem ezzel sincs különösebb baj, főleg ha csak 14 éves vagy:).
F
2/13 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 24. 16:46
3/13 anonim válasza:
Az én stílusomhoz kissé gyerekes lenne, de ha tetszik bátran vedd meg! :D
14/L
4/13 anonim válasza:
Hozzám se illene annyira.. de igen, ha tetszik vedd meg! ;)
14/L
5/13 A kérdező kommentje:
köszi:) énis csak attól félek hogy gyerekesnek néznének benne vagy nemtudom :/
2012. júl. 24. 16:54
6/13 anonim válasza:
nekem ez a virágminta nem jön be rajta. vannak ennél sokkal jobbak.
7/13 anonim válasza:
Nekem gyerekesnek tűnik, de ha neked tetszik...
8/13 anonim válasza:
Én ezt egy 6 éves kislányra adnám rá max.
9/13 anonim válasza:
Ez sztem nem gyerekes. Én mindjárt 17 éves leszek és simán bevállalnám. Lehet nézek is egy ilyet. :)
10/13 anonim válasza:
Idén divat nagyon a virág minta ruhában is és mindenben, viszont az tény hogy 14 évesen vannak amik gyerekesnek tünnek ezért nem veszi fel valaki aztán 20 évesen meg simán mivel akkor már ugysem nézi emiatt senki gyerekesnek. Amugy szerintem sem gáz, és milliószor jobb mint a sok rocker meg emos feketében járó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!