Szerintetek megér ez a cipő 13 ezret? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Elbizonytalanodtam, mert bőr cipőt szeretnék, de ha jól látom, akkor ez nem az...
2011. júl. 29. 14:06
1/13 A kérdező kommentje:
Ja, és szürke/fehérben szeretném, az a középső ikon.
2011. júl. 29. 14:07
2/13 anonim válasza:
szerintem egy cipő sem ér meg 13 ezret.
3/13 anonim válasza:
ez tényleg nem bőrcipő, mindennapi használatra nem szabad bőrcipőt venni, mert pénzkidobás, iszonyat gyorsan kopnak
egyébként én a helyedben megvenném ezt a cipőt, nekem tetszik, csak nincs rá pénzem
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem volt már bőrcipőm, esőben, sárban, télen-nyáron le nem szakadt a lábamról...
Hm.. szerintem nem veszem meg, de köszi a válaszokat, érdeklődtem.
2011. júl. 29. 14:39
5/13 anonim válasza:
Itt nem maga a ciő ér 13 ezer forintot hanem a márka neve. Ha nagyon tetszik megéri megvenni, mert gondolom kapsz rá garanciát.
6/13 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor megveheted ha neked tetszik (egyébként meg nem éri meg).
Én sajnos nem engedhetek meg magamnak mostanában ilyen luxusokat és nagyon meg kell gondolnom mire mennyit költök.
7/13 anonim válasza:
Szerintem elég kis egyszerű , 13ért már kapsz valami komolyabbat is.
8/13 anonim válasza:
14 39: nekem is bőrcipőm van, a legjobb fajtából és én is évek óta használom, de a külső bőrborítás már az első hónapban jött le, mert mindig ráléptek a lábamra, aztán ahol följött, ott egyre jobban mállott le a réteg, szó se róla, hogy az egyik legjobb cipőm ami volt, de már annyira elkopott, hogy szinte már szégyellem
9/13 anonim válasza:
Én nem láttam még cipőt ami megért volna 13ezret. Ilyen egyszerűeket már 2-3ezerért is lehet kapni, a márka meg lényegtelen, attól nem lesz jobb.
10/13 kixy93 válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van! Szerintem is kapsz ilyen cipőt 2-3 ezerért is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!