Egy hét múlva leszünk a barátommal fél évesek, arra gondoltam meglepem Paulo Coelho - Szerelem című könyvével és sütök még neki valami finomat. Szerintetek egy 20 éves férfinak jó ajándék?
Ha ő 20 éves,akkor hogy lehettek félévesek? Amúgy meg féléves évfordulót miért kellene ünnepelni?
Neked kell ismerned az ízlését,hogy a könyv tetszene-e neki.
Szerintem nem biztos hogy egy fiúnak ez a könyv bejön, de te ismered a párodat!
Én annak örülnék a legjobban, ha megint 20 éves lehetnék!:)
Nem tudom, miről szól a könyv, de a cím alapján gondolom valami romantikázós, így szeretlek-úgy szeretlek könyv lehet. Na, ilyet NEM ADUNK pasinak, mert pont nem érdeklik őket az ilyen filmek, könyvek.
Ha már könyv, akkor olyan témájút, ami érdekli. Pl. valami történelmi könyv, művészeti, politikai, oknyomozási, regény...stb. Ami érdekli.
De mondanám, hogy fél év után ne vigyétek túlzásba az ajűndékozgatást... Nagyon meg fogjátok ti ezt még bánni. Mi még csak 3 éves vagyunk együtt, de már nem tudunk mit adni egymásnak. Kifogytunk az ötletekből. A mostani évfordulón már nem is ajándékoztunk, mert egyszerűen nem volt mit, a bögréből, plüssmaciből meg már rég kinőttünk...
Inkább menjetek el egy elegáns étterembe, vagy kirándulni, az élmény sokkal több, mint egy könyv.
Ne húzd fel magad, ha a pasid meglepődik az ajándékon és fogalma sem lesz, miért kapja. Biztos, hogy nem tart számon ilyen marhaságokat, mint féléves forduló (atyaég).
Persze ha már előre beharangoztad, az más!
Humán beállítottságú férfi vagyok, sok könyvet olvasok, de a romantikus irodalom nálam inkább a hősies partraszállásos gránáttűzben merül ki, mint az átlag férfiak többségénél.
Persze nem mondanám meg, hogy nem tetszik, de nem örülnék ha kényszerből el kellene olvasnom ha nem akartam amúgy.
A szex mindig egy jó ajándék, csak nem mindig van hozzá kedved ép az adott ünnepnapon:)
Ha a barátod szereti az ezoterikus dolgokat, akkor megteszi a Coelho könyv is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!