Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Aki jár pszichológushoz, ti...

Aki jár pszichológushoz, ti adtok, vagy adtatok ajándékot neki karácsonyra?

Figyelt kérdés

Több éve járok egy pszichológushoz, és felmerült bennem, hogy idén adok neki valami apróság ünnepek alkalmából. Gondolok itt most tényleg kisebb összegű dolgokra pl. egy csoki, vagy tea mondjuk.

Persze tudom, hogy nem elvárás, ő sem várja tőlem, egyszerűen csak szívesen adnék neki valamit, hogy megköszönjem ezzel is az eddigi segítségét.

Viszont abban már nem vagyok biztos, hogy ez mennyire fér bele egy terápiába? Mert tudom nyilván én egy szolgáltatásért fizetek, de mondjuk egy tanárnak is szoktak adni, ha elégedettek a munkájávál.

Szóval a kérdésem, hogy aki adott már esetleg ajándékot a pszichológusának, elfogadta? Hogy reagált rá?

dec. 21. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. En is jartam korabban pszichologushoz heti egy alkalommal fel evan at, ebben a karacsony is bele esett. En vittem neki kis aprosagot egy bonbont meg karacsonyi kis angyalkat. Nagyon orult neki.
dec. 21. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló kérdést tettem fel nem is olyan régen :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..

Ott mindenki azt javasolta, hogy vigyek ajándékot. Hallgattam rájuk és nagy örömet szereztem vele! :) Úgyhogy szerintem ha emberileg is bírod az illetőt, akkor lepd meg valami aprósággal, nagyon kedves gesztus tud lenni.

dec. 21. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekként jártam 6 éven keresztül, én vittem neki egyik karácsonyra (illetve anya adta hogy adjam oda) egy doboz Ferrero Rocher-t. Nagyon örült neki
dec. 22. 08:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Egy kicsit afelé húztam, hogy nem adok akkor sem, ha szívesen tenném, mert hátha van valami szabályzat ami miatt nem lehet és nem fogadhatják el. De örülök, ha nektek ez pozitívan sült el! :)

Várom még a válaszokat, illetve ha van itt valaki, akkor egy pszichológus véleményére is kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban. :)

dec. 22. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Én nem adtam, pedig a legutóbbihoz 6 évig jártam.
dec. 22. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Végül vittem neki egy tábla csokit, örült neki. :)
dec. 23. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!