Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti adtok valami ajándékot...

Ti adtok valami ajándékot karácsonyra a pszichológusotoknak/pszichiátereteknek?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért és mit, ha nem akkor miért nem? Előre is köszi a válaszokat :)
2012. dec. 18. 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem. Volt már, hogy vittem neki csak úgy valami apróságot, amiről korábban beszéltünk (az legalább ötletes volt, és örült is neki), de egyébként nem kapatnám el.:P Végtére is, ő sem vár engem ajándékokkal. (Az óradíjából meg amúgy is sok szép dolgot tud venni magának..)
2012. dec. 18. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Én azért szeretnék valamit, mert TB által finanszírozotthoz járok, tehát nem fizetek...
2012. dec. 18. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Ó, hát ebben az esetben tényleg kedves dolog valamivel meglepni. Mire gondoltál?
2012. dec. 18. 15:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez az, amit nem tudok!

NEm akarok túl nagy valamit, mert az kicsit "izé" lenne, eddig annyi van, hgoy sütök mézeskalácsot, és azt is teszek hozzá. De hogy mihez, azt még nem tudom...

2012. dec. 18. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Valami pszichológiai könyvet vegyél neki :D
2012. dec. 18. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
)Előző vagyok) mert mivel ez a munkája, gondolom érdekli a téma
2012. dec. 18. 22:53
 7/11 A kérdező kommentje:
de gondolom, ami érdekli az úgyis meg van neki... :$
2012. dec. 18. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha férfi, akkor vegyél neki egy üveg bort. Ha nő, akkor vegyél neki valami édességet. Ennyire egyszerű. Bár én nem vennék neki ajándékot akkor sem. Gondolom te sem kapsz ajándékot, ha végzed a munkádat :)
2012. dec. 19. 00:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Bort nem merek, mert nem tudom, milyen az ízlése. Egyébként szerintem egy kis figyelmesség azért, hogy értékelem a segítségét még nem gond...
2012. dec. 19. 01:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Vegyél neki Tokaji Aszút. Azt mindenki szereti, szinte. :)
2012. dec. 19. 01:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!