Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak akkor érzem magam szereth...

Csak akkor érzem magam szerethetőnek,ha vékony vagyok.Más is volt így,mitől van ez?

Figyelt kérdés

Úgy érzem akkor foglalkoznak velem ha szép vékony vagyok(család,idegenek,bárki)és én is csak akkor vagyok magammal megelégedve ha alig eszek.

Sajnos heti egyszer előfordul,hogy rám jön a falásroham és utána úgy utálom magam nagy ruhákba bújok és próbálok nem tükörbe nézni mert meghiztam.

Ez megy mar pár éve.

Túlsúlyos nem vagyok

160cm 53 kg de ez is nagyon sok.

tegnap 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Pszichiáter kell neked. Egy jóllakástól/ túlevéstől nem hízik meg senki.

De ez a bő ruha, hát ez tutira kóros. Menj szakemberhez!

tegnap 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

A kövér,túlsúlyos emberek undorítóak.Nem csak testileg,de sokuk belsőleg is.Semmi szerethető nincs bennük.

Figyelj oda az étkezésedre,mozogj sokat.Találj ki magadnak valami elrettentő példát,azt idézd fel amikor ehetnéked van.

tegnap 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
"A kövér,túlsúlyos emberek undorítóak.Nem csak testileg,de sokuk belsőleg is.Semmi szerethető nincs bennük." Megszólalt a kíméletlen testalkatnáci. És az ilyen toxikus idiótákban, mint te vagy, mit lehet szeretni?
tegnap 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Talán magadra vetted?Vagy irígykedsz hogy én ki merem mondani azt amire sokunk gondol?
tegnap 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

4-es!

Ó, szóval te most a nép hangjának képzeled magad? Az igazság kimondó bajnokának? Inkább egy frusztrált kis ember vagy, aki azt hiszi, hogy a taplóság bátorság. Képzeld, nem kell irigykednem rád, mert a te ‘őszinteséged’ nem más, mint egy olcsó, alpári fröcsögés. Semmi különleges nincs abban, hogy valaki egy sekélyes, empátiahiányos bunkó. Az a legviccesebb, hogy azt hiszed, ezzel most te valami nagy igazságot mondtál ki, miközben csak egy közhelyes, ostoba gyűlölködő vagy. Ha ez a te egyetlen ‘erényed’, akkor érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy a hozzád hasonlókat miért nem tiszteli senki normális ember

tegnap 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Mit jelent normálisnak lenni?

Én,és a "hozzám hasonlók" nem vágyunk tiszteletre-simán le...uk ki mit gondol rólunk.

tegnap 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
17:14, ott a pont! A kövérek rendszerint pont azért híztak el, mert elviselhetetlen személyiségük van, így hát ember nincs, aki szóba állna velük, ezért bánatukban állandóan zabálnak. Nem véletlenül gyűlölik annyian a kövéreket.
tegnap 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!