Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert bántják a vékony embereket?

Miert bántják a vékony embereket?

Figyelt kérdés
Sokszor veszem észre hogy szeretik megszólni a vékony embereket és a kövéreket meg persze védik.

ma 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Irigységből.
ma 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vékony emberként az a tapasztalatom, hogy többnyire olyanok szólnak be, akik szintén nem lehetnek különösebben büszkék az alkatukra. Leginkább a másik véglet szól be, szerintem projekcióról lehet szó.
ma 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Én úgy vettem észre, hogy általában pont az igénytelen kövérek szokták bántani a vékony és a normális testalkatú embereket. Gondolom, addig sem kell a saját nyomorukkal foglalkozniuk, amíg a mások kinézetével törődnek. Szánalmasak.
ma 11:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen csak fogalmuk nincs arról,hogy a másiknak akár súlyos lelki bajokat okozhatnak ezzel. Volt hogy rosszulletig ettem csak azért hogy hízzak, hogy a kövérek megnyugodjanak.
ma 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4., ne csinálj ilyet. Igazán lehetne annyi önbecsülésed, hogy néhány dagadt senki véleménye miatt ne tedd tönkre saját magad. Szard le mindet magasról! Ha így teszel, sokkal egyszerűbb lesz az életed.
ma 12:10
 6/8 Phoney ***** válasza:
100%

Mert az emberek azt hiszik, hogy a vékony emberek mind alultápláltak, és teljesen normálisan néznének ki, ha kicsit többet ennének. (Ez persze főleg a kövér embereket idegesíti, amikor nem értik, miért nem akarsz jobban kinézni, amikor "csak enned kéne".)

Ez sok vékony alkatú embernél egyszerűen nem igaz, én pl. az első kb. 30 évemben kimondottan vékony voltam (F), és nem bírták körülöttem felfogni, hogy a zabálástól max. a belem nő (ami vékony embernél ugye külön hülyén néz ki), és elég komolyan kellett volna sportolni, hogy ettől változzon az alkatom. (Pl. amikor 15 évesen egész nyáron naponta órákat bicikliztem hegyen-völgyön, akkor normális combom lett, de ennyi, utána el is múlt.)

ma 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem (mint vékony embert) még üzemorvos is gyanúsított meg azzal, hogy biztos drogos vagyok, azért vagy vékony.

Tehát nemcsak a mindennapokban bántanak az alkatom miatt, hanem még egy dagadt orvos is. De amikor mondtam, neki, hogy nyugodtan küldjön el drogtesztre, arra nem is reagált.

ma 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kéne a vékony embereknek ezen problémázniuk. Örüljenek hog vékonyak. És is voltam kórosan sovány egy betegs3tből adódóan engem nem zavart hogy megszólnak.
ma 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!