Miert bántják a vékony embereket?
Mert az emberek azt hiszik, hogy a vékony emberek mind alultápláltak, és teljesen normálisan néznének ki, ha kicsit többet ennének. (Ez persze főleg a kövér embereket idegesíti, amikor nem értik, miért nem akarsz jobban kinézni, amikor "csak enned kéne".)
Ez sok vékony alkatú embernél egyszerűen nem igaz, én pl. az első kb. 30 évemben kimondottan vékony voltam (F), és nem bírták körülöttem felfogni, hogy a zabálástól max. a belem nő (ami vékony embernél ugye külön hülyén néz ki), és elég komolyan kellett volna sportolni, hogy ettől változzon az alkatom. (Pl. amikor 15 évesen egész nyáron naponta órákat bicikliztem hegyen-völgyön, akkor normális combom lett, de ennyi, utána el is múlt.)
Engem (mint vékony embert) még üzemorvos is gyanúsított meg azzal, hogy biztos drogos vagyok, azért vagy vékony.
Tehát nemcsak a mindennapokban bántanak az alkatom miatt, hanem még egy dagadt orvos is. De amikor mondtam, neki, hogy nyugodtan küldjön el drogtesztre, arra nem is reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!