Tabu és prosztó használt ajándékokat ajándékozni?
Mit? Kinek? Mire?
Pl. használt ruha SZERINTEM igen. De egy használt laptop, sulis srácnak, ha nem egy ipari hulladék, az miért lenne gáz?
(Az első laptopom egy használt, halott akksis gép volt. Rokonomtól kaptam névnapomra. Kiváló gép volt, évekig használtam, csak ugye állandóan konnektorról. Apple gép volt, akkoriban nekem egy vagyon lett volna új akksi bele.)
Amit felettem írtak attól függ mi az a dolog.
Én pl nagyon örültem egy régi télikabátnak hozzá egy régi kötött sállal,mert ilyet nem lehet a boltban kapni.
Vagy a használt videójátkénak is nagyon örültem.
Attól függ, mi az és mennyire használt, meg hogy kinek adod.
Használt óvszert szerintem ne.
Rokonnak valamit ami neki még jó neked nem kell az régebben is szokás volt, gondolom most is.
Mindenképpen. Ha egy használt (és még jó, használható) valamit oda szeretnék másnak adni, azt nem ajándéknak adom valamilyen ünnepre (karácsony, szülinap), hanem csak odaadom. És persze megkérdezem, hogy kell-e egyáltalán neki.
Én kaptam már karácsonyra használt ruhát, ami ráadásul 3 mérettel nagyobb volt, mint a saját méretem. :S
Nem olvasom végig amiket már írtak, bocs. Nem bunkóságból!
A nyáron egy kislánytól kaptam egy WC-papír gurigát. Igen, a közepét. Valamit festegetett rá, mert szereti csinálni. Jó szívvel adta, és őrzöm ma i. Ha még élni fogok, sok-sok év múltával meg fogom mutatni neki.
Hogy ez nem használt, a kérdés meg arról szól? Számomra a szív a fontos. Hogy szeretettel adják, gondoltak rám, vagy csak kipipáltak egy rovatot. Utóbbiban is volt részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!