Ez elég jó ajándék lehet apukám új barátnőjének?
12 nem mindig van nagy fülbevaló a fülében, de többször láttam már, hogy nem éppen kicsi darabot hord. Persze, rákérdezek apánál, biztos, ami biztos.
Akkor végülis ez az ajándék lesz, köszönöm mindenkinek a választ 🥰
Szerintem mindkét ötlet nagyon jó, én biztos meghatódnék a hölgy és apukád helyében is. 🥰
Az itteni gusztustalan válaszokkal meg ne foglalkozz, ők fröcsögnek a rosszindulattól, te meg jólelkű vagy és elfogadod édesapád boldogságát is.
Kérdező, teljesen oké, ha ezt adod.
Külön kedves és értékelendő, hogy egyrészt áldozol rá a kevés zsebpénzedből, készítesz valamit magad, tehát az időd is rááldozod; és figyelmes vagy, mert tudod, mit szeret, és igyekszel olyannal meglepni.
Ráadásul ez nem csak neki lesz ajándék, azt hiszem, hanem apukádnak is, aki felé ezzel azt üzened, hogy kedveled a párját.
Egyre ritkábban írok a kérdésekre, de itt most nem tudok elmenni enélkül. Nagyon gáz, hogy milyen válaszokat kaptál eddig. Tisztelet a kivételnek aki tudott a kérdésre figyelni.
Szerintem nagyon jó ötlet a kézzel készített ajándék. Sokkal személyesebb, mint bármi amit venni lehet és ha tudod, hogy szereti a nagy, színes fülbevalókat akkor biztos, hogy tetszeni is fog neki. Igazán kedves vagy és én nagyra értékelném a gesztust, hogy időt és energiát fektettél bele, nem letudtál egy kacattal. Azt érezném, hogy fontos vagyok neked.
A kedvenc csoki is egy ilyen plusz figyelmesség.
Teljesen jól teszed, hogy nem költöd el a félre tett pénzed minden féle baromságra, hanem valami olyat adsz ami szívből jön.
19, csak neked:
veszek neki egy fajta csokit, amit apa mondta, hogy szeret
készítek neki egy pár fülbevalót az általa kedvelt színekből, mert szereti a nagy fülbevalókat
Egészen pontosan hol jön le neked ebből, hogy olyant kap, ami a kérdező ízlése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!