Mit adjak a férjemnek, ha azt titokban továbbadja másnak?
Mi már nem is ajandekozuk karácsonyra, sőt szülinapi ajándékkal is kezdünk bajba lenni így azt is ki fogjuk vezeni. Felesleges amikor már nemndudunk meglepetést okozni egy tárgyal mert a hétköznapokban megvesszük magunknak. Esetleg élményt tudsz még adni, kettesben elmenni hétvégére valahova ha tudtok, mlndjuk ha ilyen bunko volt akkor ezen is elgondolkoznék. Ha nem akkor ezt az ajándékozást oda-vissza be kell fejezni mert csak gondot fog okozni. Marad a torta, finom bor vagy elmenni vacsorázni....
Szerintem beszéljétek meg. Lehet hogy ő is így gondolja csak eddig nem mondta.
Élményt esetleg
Bár ilyen viselkedés után inkább semmit
19!
Hát az én férjem szereti a tárgyakat, amiket tőlem kap. Nyilván azért, mert ismerem, szeretem, így figyelek rá és hoppá, olyasmit veszek neki, aminek örülne. Az élmény ajándéknak pl épp nem, mert az konkrétan kötelező jelleggel menni vagy tenni valamit, többnyire fix időpontban, akár van kedve, akár nincs, általában egyedul. Így aztán lövészet helyett kapott mondjuk egy Raspberry minit, Makita szerszám készletet, vagy PlayStation játékot. Ahogy az utolsó írja, megfelelő tárgyat kell venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!