Ha most lenne a diplomaosztótok, mit kérnétek ajándékba? Vagy ha már volt mit kértetek/kaptatok?
Figyelt kérdés
Pár hét múlva lesz a diplomaosztóm. Szüleim mondták, hogy találjam ki mit szeretnék ennek alkalmából. Nem jut eszembe semmi, amit mostanra szeretnék kérni. Vagyis vannak dolgok, amiket szeretnék, de mindnek van olyan oka, ami miatt éppen nem most szeretném beszerezni, leginkább azért, mert egy új életszakaszom fog következni és még nem tudok tervezni vele (pl. utazást, élményt nem merek most szervezni, majd ha már kitapasztaltam a munkahelyem).
Évfolyamtársi körben is nagyon vegyes dolgokat hallottam, hogy ki mit fog kapni/kapott meg előre (apróságok, utazás, autó, ingatlan, saját vállalkozáshoz anyagi segítség,...).
2024. febr. 8. 20:02
11/11 NTBS válasza:
Semmit nem kértem. Örülök amit kapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!