Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktak ajándékba venni...

Mit szoktak ajándékba venni egy diplomaosztós bulira a friss diplomásnak?

Figyelt kérdés

Párom legjobb barátjának a barátnője előző héten kapta meg a diplomáját, és hétvégén tart bulit.

Szeretnék ötleteket, hogy mégis mivel lehetne meglepni diplomájának megszerzése alkalmából, ami maradandó, személyes, és fizethető kereteken belül van az ára?

Előre is köszönöm mindenkinek aki próbál segíteni!

2009. júl. 16. 07:09
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Attól függ ki milyen...

-autó

-lakás

ha meg ez nem mehet, akkor pénz.

2009. júl. 16. 07:58
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Ezen az oldalon van egy pár ötlet:

[link]

2009. júl. 16. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a tollkészlet teszik az ötletek közül, azt lehetne gravíroztatni is, így egyedi lenne. És árban is van választék.
2009. júl. 16. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:

És zsrinted szerencsétlennek hány tolla van már ? ....

Akkor inkább miondjuk egy szép gyűrű gravírozva, h amár ehhez ragaszkodsz.

2009. júl. 16. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de sztem a gyűrű elég rizikós és drágább is. Méret, minta, stílus? Nekem is szimpi a tollkészlet! Ha dohányzik esetleg egy fém cigitartó gravírozva? Lehet kapni kiss plüssöket ilyen kalappal, én egyszer olyan virágcsokrot köttettem, amibe belerakattam egy ilyen elefántot
2009. júl. 16. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a páromnak egy fém könyvjelzőt vettem, ebbe gravíroztattam a nevét. Sokat olvas, ezért tudja használni. Nem nagy ajándék, nagyon olcsó volt, viszont én se akartam egy harmadik tollat venni neki. A családjától pénzt kapott meg egy laptopot.
2009. júl. 16. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
párom szülőktől elég drága láncot+karkötöt kapott,nagyszülőktől pénzt,tőlem meg felejthetetlen 2 napot:)
2009. júl. 16. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:

De jóó nektek, kicsit irigykedek, mert ha én lediplomázok, szüleimtől semmit nem fogok kapni, mert nem tartjuk a kapcsolatot, és a párom mikor mérnök lett, azon kivül, h a család, ami mellesleg gazdag, csak egy bulit rendezett, amit jóformán én pénzeltem, de semmit nem kapott. De ez nem is tartozik ide:)))

Én egy szép könyvet vennék neki, ami a szakmájához illik....vagy egy vásárlási utalványt a kedvenc boltjába, esetleg ha személyesebb a viszony, akkor egy két személyes vacsorát fizetnék....

2009. júl. 16. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, jövőre diplomázom. Nagy dolgokat én sem fogok kapni, de természetesen nem is várom el, mert nagyon kevés pénzből gazdákodik a családunk, és van jobb helye a pénznek, mint drága ajándékokat venni nekem, csak mert megcsináltam a diplomát. Leírom azért, én miknek örülnék, ami nem nagy dolog, de azért nem is tucat. Tollaktól engem kirázna a hideg, van millió egy tollam, a gravírozott öngyújtókról, idétlen giccses porfogó mütyürökről nem is beszélve. Az ilyen "doktorálójelmezes" plüssöktől is frászt kapnék. Aminek legjobban örülnék: egyszerű, nem drága ezüstgyűrű, esetleg egy szép bizsu fülbevaló vagy más ízléses bizsu jellegű ékszer. Leendő nyelvszakos tanárként nagyon örülnék bármilyen tanításhoz felhasználható általános/középiskolai tankönyvnek, munkafüzetnek, hanganyagnak esetleg számítógépes szoftvernek, mert annak sajnos híján vagyok.
2009. júl. 16. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!