Tudnátok ötletet mondani, hogy milyen ajándékot tudnák karácsonyra adni a testvérem mennyasszonyának?
"Az ajándéknak nem kell meglepetésnek lennie."
Igen, minél inkább felnőtt valaki, annál kevésbé igényli, hogy meglepetés legyen szerintem is. De ha mégis szeretné, akkor is simán lehet, hogy szívesen belövi kb. a kategóriát, és akkor azon belül mégis meglepetés lehet, de már legalább van miből kiindulni.
Tesódat simán megkérdezheted, hogy miket szeret, és tud-e tippet mondani. Vagy végső esetben kigondolnék valamit, és vásárlás előtt megkérdezném tesómat, hogy mit gondol az ötletről. Hisz elvégre a menyasszonya ajándéka lesz, nem az övé, így tudhat róla. Én is simán adok tippeket anyósomnak, hogy párom mit hintett el évközben.
Egyébként amiket mondtak előttem is, hogy wellness hétvége, színház/ikea/dm/ruházati ajándékkártya simán játszik. Viszont ehhez is tudnod kell, hogy milyen helyeken mozog. Egy ismeretlen számára az ajándékkártya szerintem teljesen jó ötlet lehet, mégsem pénzt adsz, de arra használhatja fel az összeget, amire szeretné. Ismerősömnek adtunk most ikea utalványt, mert új (bútorozatlan) albérletbe költözött. Azt mondta, hogy sokkal jobban örült neki, mint a harmincadik sör válogatásnak.
Anyósomtól még anno félig ismeretlenként különleges csokiválogatást, teaválogatást, szakácskönyvet kaptam, amikkel igazából nem is tudott mellé lőni, mert nagy valószínűséggel minden nő örül neki. Parfümöt és egyéb csecsebecse tárgyakat szerintem felejtsetek el, mert ahhoz tényleg családi szinten kell ismernetek a csajszit. Alkoholt pedig nőnek nem veszünk.
A parfüm nagyon necces, meg az összes kencefice is. Az egy dolog, hogy nem fog neki tetszeni, de simán lehet rá érzékeny is.
Én kaptam egyszer egy elég drága meg jó minőségű készletet, sampon, kézkrém, minden volt benne, de minden levendulás és én allergiás vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!