Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Tudnátok ötletet mondani,...

Tudnátok ötletet mondani, hogy milyen ajándékot tudnák karácsonyra adni a testvérem mennyasszonyának?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy én kellene tudjam ezt, de annyira (sajnos) nem ismerjük egymást, mivel ők külföldön élnek és ritkán látogatnak meg, az egyik ilyen alkalom karácsony lesz és szeretnénk mi (a szüleim és én) is viszonozni a tőlük kapott ajándékot, csak egy kicsit tanácstalanok vagyunk. 27 éves nő és kb. 100000 ft-t szánnánk rá. Köszi a válaszokat és..Áldott ünnepet!

2023. dec. 12. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem opció, hogy kommunikálsz a testvéreddel? Az ajándéknak nem kell meglepetésnek lennie.
2023. dec. 12. 15:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az ajándéknak nem kell meglepetésnek lennie."

Igen, minél inkább felnőtt valaki, annál kevésbé igényli, hogy meglepetés legyen szerintem is. De ha mégis szeretné, akkor is simán lehet, hogy szívesen belövi kb. a kategóriát, és akkor azon belül mégis meglepetés lehet, de már legalább van miből kiindulni.

2023. dec. 12. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
Parfüm olyan 20-30 ezer értékben és viszhall.Minek 100K-t költeni? Saját férjemre nem költök ennyit..
2023. dec. 12. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Parfümöt nem veszünk idegennek, csak ha tudjuk, mit visel.
2023. dec. 12. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Tesódat simán megkérdezheted, hogy miket szeret, és tud-e tippet mondani. Vagy végső esetben kigondolnék valamit, és vásárlás előtt megkérdezném tesómat, hogy mit gondol az ötletről. Hisz elvégre a menyasszonya ajándéka lesz, nem az övé, így tudhat róla. Én is simán adok tippeket anyósomnak, hogy párom mit hintett el évközben.

Egyébként amiket mondtak előttem is, hogy wellness hétvége, színház/ikea/dm/ruházati ajándékkártya simán játszik. Viszont ehhez is tudnod kell, hogy milyen helyeken mozog. Egy ismeretlen számára az ajándékkártya szerintem teljesen jó ötlet lehet, mégsem pénzt adsz, de arra használhatja fel az összeget, amire szeretné. Ismerősömnek adtunk most ikea utalványt, mert új (bútorozatlan) albérletbe költözött. Azt mondta, hogy sokkal jobban örült neki, mint a harmincadik sör válogatásnak.

Anyósomtól még anno félig ismeretlenként különleges csokiválogatást, teaválogatást, szakácskönyvet kaptam, amikkel igazából nem is tudott mellé lőni, mert nagy valószínűséggel minden nő örül neki. Parfümöt és egyéb csecsebecse tárgyakat szerintem felejtsetek el, mert ahhoz tényleg családi szinten kell ismernetek a csajszit. Alkoholt pedig nőnek nem veszünk.

2023. dec. 13. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:

A parfüm nagyon necces, meg az összes kencefice is. Az egy dolog, hogy nem fog neki tetszeni, de simán lehet rá érzékeny is.

Én kaptam egyszer egy elég drága meg jó minőségű készletet, sampon, kézkrém, minden volt benne, de minden levendulás és én allergiás vagyok rá.

2023. dec. 13. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a parfüm pedig jó ötlet. Csak ne Rossmann/dm legyen, hanem Douglas minimum. Tehát márka, minőség. Csak ne megosztó illatot vegyetek, ami sokaknak nem ízlik. Könnyen kedvelhető illatot vegyetek, ami ha nem is lesz a kedvence, ide-oda elhasználja majd. Pl. egy Thierry Muegler Angel megosztó illat, olyat ne. De pl. Egy Dior J'adore már nem megosztó. Ki lehet kérni az eladó tanácsát, mi az ami évek óta nagyon megy, és olyat vesztek. EDP jobb, mint EDT.
2023. dec. 13. 16:27
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
#17: Magamnak nem tudtam tavaly illatot választani, nem hogy barkitol elvarjam, hogy jot valasszon nekem. Izlesek es pofonok. Csak azert nem kell parfum, hogy ide-oda elhasznaljam, mikozben nem 100%-ig en vagyok.
2023. dec. 13. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!