Baj ha szobabiciklit adok ajándékként (szülinap)?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Túlsúlyos és gondoltam egy viszonylag jót adok neki.
Szerintetek?
2023. nov. 11. 08:18
1/8 anonim válasza:
Olyat, amilyennek örül. Micsoda kérdés ez? A túlsúly nem személyiségjegy, ebből semmi nem derül ki az illetőről.
És a szobabiciklit felejtsd el. Ez sértő lenne enyhén szólva.
2/8 anonim válasza:
Láttam már több szobabiciklit porosodni a sarokban csak a helyet foglalva.
Annál kevesebbet széthajtva, szerelőre várva..
3/8 anonim válasza:
Attól függ, szeretne-e egyet. Ha tudod, hogy igen, akkor klassz ajándék. Ha nem volt szó ilyesmiről, akkor felejtős.
4/8 Kólauborkával válasza:
Akkor már inkább igazi bicajnak örülnék személy szerint. Persze abból is egy normálisnak.
Ezt vele beszéld meg. Persze így nem lesz teljesen meglepetés, de legalább pofára esés sem.
6/8 anonim válasza:
Hát ha nem mondta kifejezetten, hogy szeretne egyet szerintem akár bunkóságnak is veheti és nem is biztos, hogy használni fogja.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy tipikusan szemtelen ajándék! Csak kínos lenne mindkettőtöknek, mert ahogy látszik, ezt Te gondolod jó ötletnek egy olyan dologban, aminek a megítélése nem rád tartozik!
8/8 NTBS válasza:
Szerintem eléggé kellemetlen ajándék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!