A szobabiciklik hány százaléka lesz néhány használat után ruhaszárító, törölközőtartó ?
Nem találtam statisztikákat. Szerintem azok akik alapból sportosak és rendszeresen mozognak valamit, azok valószínűleg nagyobb arányban használják a szobabiciklit otthon is. Akik nem sportosak és majd ettől várják a megváltást, azok valószínűleg hamar abbahagyják. Az edzőtermet is ott hagyja az emberek 90%-a 3 hónapon belül külföldi statisztikák alapján. Gondolom hasonló az arány az otthoni edzésnél is.
Anno nekünk is volt egy szobabiciklink, amit senki se használt. :) Aztán egy futógép is, ami hasonló sorsra jutott. (Végül én használtam a legtöbbet pedig én voltam az egyetlen hangos ellenzője.)
Nagyon nagy aránya. Nem reprezentatív környezetemben eddig 100%.
Bátyámnál volt a legdurvább, ő vett egyet, ami egy költözés után szüleinknél kötött ki, az a példány egy ideig a TV előtt volt, de senki nem használta, majd lekerült a pincébe. Aztán bátyám vett még egyet, ami pár év múlva nála került pincébe. Azóta költözéskor vitte át az új lakás pincéjébe...
1:
De aki alapból sportos, az nem valószínű, hogy szobabiciklit vesz. Ezeket majdnem mindenki azért veszi, mert azt gondolja,hogy ha úgyis ott van a gép a lakásában, akkor majd használni fogja, míg kimenni tekerni vagy elmenni egy terembe az macerásabb. Pedig valójában nem a macerásság miatt nem sportol, így pár hét lelkesedés után otthon sem ül fel a gépre tekerni.
Aki meg sportos, annak alapból sem esik nehezére űzni azt a sportot vsgysportokat, amiket szeret. Bringások meg nem szobabiciklit vesznek rossz időre, hanem görgőt, de aki lelkes, annak amúgy is sokkal tágabb az időjárás tűréshatára, amikor még kimegy sportolni.
A szeméttelepen dolgoztam volt kidobva bőven, sérültek voltak,
kipróbáltam 1-et, de nem vittem haza ! Mindenképp a rendes
kerékpárt alánlom ,jobb élményt ad, nem unalmas !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!