Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen ruhaszárító gépet...

Milyen ruhaszárító gépet érdemes venni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudom hogy ez nem a leghasznosabb, de: olyat ami a TE igényeidnek megfelel.

Pl nekünk az elsődleges szempont az volt hogy egybe mosó&szárító legyen. Más meg ezeket ki nem állhatja. Szóval gondold át reálisan hogy neked/nektek milyenek a lehetőségek és az igények.

2022. nov. 24. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Olyat aminek a hőcserélőjének a külső felületéhez teljes egészében hozzá lehet férni.

A külön mosógép és száritógép az ideális

2022. nov. 24. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:

"külön mosógép és száritógép az ideális"

Már akinek. Szerintem inkább a saját háztartás igényeihez érdemes illeszkedni, nem ilyen általános nagy igazságokhoz. :)

2022. nov. 24. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:

3#

Több mint 8 éve kizárólag szárítógéppel szárítom a ruhákat.pesze van amit nem szabad bele rakni, azt muszály teregetni.

A szárítógép kevesebb ruhá tud gyűrődés menetes leszárítani, mint amennyit egy mosógép ki tud mosni, ha azonos a tölthető súly.

A másik a párhuzamos hasznalat időt takarít meg, ha több mosást és szárítást csinálsz egy napon.

2022. nov. 24. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A 2in1 gép meg helytakarékos (nekünk egyszerűen nem fért volna el +1 gép), meg sokkal kényelmesebb, ma reggel bepakoltam és beprogramoztam, mire este hazaérek munkából csak kiszedem a tiszta száraz ruhákat. Én speciel utáltam az előző lakásban a külön gépeket, nem lehetett otthagyni hanem közben is ott kellett lenni hogy átrakosgassam a vizes ruhát. Mióta teljes állásban dolgozok kb nem tudnám használni a külön gépet mert késő éjjel járna le a program, ha hazaérkezéskor tudnék csak elkezdeni foglalkozni vele.

Mint írtam, mindenki a saját körülményei alapján döntsön.

2022. nov. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!