Érdemes e ruhaszárítógépet használni, milyen előnyei, hátrányai vannak a "teregetéssel" szemben?
Előny:
-gyorsabb (2 órával mosás után száraz minden
-nem kell a szárítót kerülgetni (ez főleg akkor számít, ha szűken vagytok)
Hátránya meg persze a fogyasztás.
5
Akkor valami hiba van a gépedben. Az én ruháimnak szárítás után nagyon brutális öblítő illata van. Sőt még a helységben is terjeng ahol a gép van.Hiába volt rajtam egész nap a póló még este is érződik a jó illat.
Mondjuk nekem külön gépem van és márkás öblítőt használok.
Nálunk hiába van nagy udvar, és lehet teregetni sokszor leszarják a méhek a ruhákat. Ilyenkor ősszel sok a poloska amit behozhatunk a ruhákkal. Én nagyon szeretem a szárítógépet. Nem kell napokig kerülgetni a ruhaszárítót.
Pl a törölközők nem olyan kemények hanem finom puhák. Rengeteg szöszt leszed a gép.
Gyűrött sem lesz, max ha benne felejted egy éjszakára. Ha rögtön kipakolom akkor nincs gond. Múltkor benne felejtettem akkor azért gyűrődött de azért ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!