Milyen ruhákhoz/textilekhez érdemes ruhaszárítót használni? Akinek van, mennyire vált be?
Figyelt kérdés
Kapni fogunk egyet, de nekem fogalmam sincs erről a masináról, nálunk senkinek nem volt még a családban. Mire éremes használni? Mi az előnye és hátránya?2011. ápr. 29. 13:15
1/5 anonim válasza:
a szárító gépre gondolsz??? jó dolog nagyon én mindent benne szárítok mert győlölöm a párát énmég hátránnyal nem találkoztam mondták hogy sokat fogyaszt de azért nem annyira hát az ilyen kis könnyű nagyonkönnyen száradó ruhákhoz nem érdemes használni na de ilyen hogy ágynemű törölköző farmerok mpucsik póló gondolj bele kimosod a takaród utána berakod és megszárítja és este már aludhatsz benne vagy akár lefekvés előtt is kimoshatod ugyan így az ágynemhűhuzat!!!én szeretem!!!!!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igen ,a szárítógépre gondoltam. :)
És pl. pulcsi, farmer, póló és ilyesmi nem lesz nagyon gyűrött tőle? Mert én azért nem szoktam alapból mindent vasalni...
2011. máj. 3. 11:48
3/5 anonim válasza:
nekem nem szokta meggyűrni. Bár mikor megtömöm akkor igen Úgyhogy te is csak szépen lazán pakold majd én nagyon szeretem mert utána minden mehet a szekrénybe ja és mosógépen a mindig a nagyobb fordulaton centrifugázzál mert igy mégkevesebb áramot használ amint lejárt a mosógép kiveszed és bedobod a szárítóba nekem még a sötőteim sem szöszösek mert kifúj belőle mindent majd a szűrőlye első alkalommal tele lessz bolyhokkal amik lejönnek a ruhákról majd ne lepődj meg !!!! Jó szárítás Kívánok !!! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :) Most már igazán örülök neki, hogy lesz ilyen gépünk! :)
2011. máj. 3. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!